Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macie jak pączki w maśle

Zazdroszcze bezrobotnym miekszającym z rodzicami

Polecane posty

Gość macie jak pączki w maśle

to jak trafić w loterie, wstaje się kiedy chce, jest się wolnym człowiekiem a nie jak tabuny urobionych niewolników których budzik zrywa o 5:00

Gość gość
napisz ile masz lat plec i w ogole

Gość gość
Prosić rodziców o pieniądze na majtki czy piwo albo niemożność przeprowadzenia sobie kogoś na noc to wolność? :D

Gość gość
gość dziś lepsze to niż zrywanie się z łóżka z budzikiem o 5:00 rano i dymanie do jakiejś zasranej roboty, potem tam marnowanie 8 godzin na wyzysk i wracanie zje/banym jak koń po całym dniu i padanie na pysk 5 dni w tygodniu, trzeba być idiotą

Gość gość
Fakt lepiej byc wolnym robisz co chcesz kawa sniadanie relaks zero stresu bajka

Gość gość
ale debile wolą orać od świtu do nocy na kredyty 100 letnie i potem zdychają ze stresu, idioci

Gość gość
gość dziś ale debile wolą orać od świtu do nocy na kredyty 100 letnie i potem zdychają ze stresu, idioci x Zupełnie jak twoi rodzice, na których pasożytujesz. Oni też są idiotami? W sumie tak, bo jeszcze cię nie wywalili na zbity pysk. Oj, dopiero miałbyś tę swoją "wolność" na ulicy. :D

Gość gość
oni nie mają kredytu na 100 lat, więc jest w porządku

Gość gość
pracujący to debile a prowadzący firmy to mega debile, a rząd was tylko z kasy okrada podatkami, idioci

Gość gość
Ja pracuję tylko w weekendy po 3 godziny sobota i 3 niedziela. Dobrze mi płacą, a nic nie robię przez te 3 h. To starcza na moje zachcianki. Żyję jak pączek w maśle z rodzicami. Mam gotowane obiady, śniadania i herbatka pod nos. Zakupy zrobione, rachunki opłacone, nie muszę nawet sprzątać, o nic nie muszę się martwić. Mamy duże mieszkanie i mogę zapraszać kogo chcę, gzić się w swoim pokoju do woli. 🖐️ Nie ma to jak się ustawić w życiu :classic_cool: Teraz możecie z zazdrości hejtować - wisi mi to i powiewa :) :)

Gość gość
Co to za praca?

Gość gość
Ale to wszystko do czasu;) nikt nie bedzie bezrobotny na utrzymaniu rodzicow cale zycie kiedys to sie skończy. A ty pracujesz masz doswiadczenie i nie masz przerw w cv

Gość simba lion king
gość dziś piękne życie, oto właśnie wolny człowiek!!!! Gratuluje!!!

Gość gość
Ja całe życie nie pracuje. Mieszkam z rodzicami. Mam swój własny pokój z komputerem i telewizorem. Jestem tylko ja sam i oni. Matka da pieniądze na pizze, zrobi zapiekanki, obiad pod nos podstawi, zakupy zrobi, opłaci rachunki. Ja sobie mogę pozwolić na takie życie, bo jestem tylko ja na ich utrzymaniu, no i obydwoje pracują. Mam też sporo lodów w zamrażarce bo matka pracuje w lodziarni. Pełno rożków.

Gość gość
gość dziś Co to za praca? xxx Uprzejmiedonosze.pl

Gość gość
gość wczoraj to się nazywa wolny człowiek, reszta tylko ci zazdrości bo też by tak chcieli

Gość gość
A ja zazdroszcze tym co mają prace i jeszcze pomagają im rodzice.

Gość gość
Ja zazdroszczę rencistom.

Gość gość
:D Rencistom, to Ty choroby zazdrościsz, czy co?

Gość gość
Ja wolę pracować ile można siedzieć w domu, zarabiam na siebie moge sobie kupić fajny ciuch, wyrwać laske a tak to co, siedziałem ponad rok na bezrobociu bo mnie wywalili miałem depresje i teraz prace szanuje, mam dobra kase, fajna dziewczyna jest w moim życiu, siedząc na duupie w domu by tego nie było. Takie jest życie trzeba pracować, co masz z tego że siedzisz w domu gapisz sie w neta dni sie zlewaja, od tego sie wariuje. Cieszę się że wyszedłem z tej beznadzieji.

Gość gość
16:44 Tak, bo mają stały dopływ gwarantowanej gotówki. A wielu ludzi nie ma idealnego zdrowia, a renty nie ma.

Gość gość
Up

Gość gość
Wolny czlowiek na garnuszku rodzicow? Ha, ha, ha.

Gość gość
Tak się pocieszają ale naprawdę zazdroszcza, ja mam 3 tysiace na wydatki, odliczając opłaty, a jakoś ciężko nie pracuje z tym że dosyć dużo godzin :) ninktórae narzekam. Która kobieta/facet na takiego lenia poleci.