Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 2 dzieci Gosi i Tomka

Czy złożycie podpis pod projektem obywatelskim aby znieśli szczepienia

Polecane posty

Czy podpiszecie się? Czy może jest wam wszystko jedno że wstrzykują metale ciężke i rekotwórcze w wasze dzieciaczki?

Gość gość
Ja chetnie zloze podpis pod projektem obywatelskim, aby nawiedzonych przeciwnikow szczepien kierowac przymusowo do psychiatry.

Ostatnie badania wskazuja że 79% ludzi jest na NIE szczepieniom przymusowym, na tak 18% a 13% nie mają zdania

Gość gość
Nie podpisze. Mama dwojki dzieci

Gość gość
Nie podpisze. Ojciec trójki dzieci.

Gość gość
Oczywiście że nie, szczepienia to wielke dobrodziejstwo.

Gość gość
Podpisze.

Gość gość
A ja nie

Gość gość
Wy antyszczepionkowcy macie coś z mózgami ,zapewne jakieś niedorozwinięcie. Podpiszę żeby was w kosmos wystrzelili

Gość gość
autorka ma rację , np. pracownice służby zdrowia swoim dzieciom stosują szczepienia tylko w 7% -tach . To dużo mówi .

Gość gość
Nie podpiszę i uważam ze szczepienia powinny być obowiązkowe dlatego ze dzięki nim od wielu lat nie mamy epidemi wielu zakaźnych chorób a osoby, które nie szczepią swoich dzieci narażają na ciężkie choroby inne dzieci, które z powodu stanu zdrowia lub wieku nie mogą zostać zaszczepione.

Gość gość
A ja mam dane dokładnie odwrotnie to właśnie pracownicy służby zdrowia szczepią nie tylko dzieci ale i siebie co roku na grypę

Gość gość
Nie chcecie to nie szczepcie a mnie dajcie spokoj. Szczepulam dzieci i jestem za. Koniec kropka. A jak Wasze dzieci sie rozchoruja to trzymajcie je z daleka.

Gość gość
O tym, że interes szczepionkowy jest jednym z najlepiej się rozwijającym na świecie, nie trzeba chyba nikogo przekonywać. Jest to jedyna branża światowa zwolniona z odpowiedzialności za swoje czyny. Nawet przysłowiowego fryzjera możemy oskarżyć za zepsucie nam fryzury, ale nie mamy żadnego prawa oskarżać koncernu szczepionkarskiego za np. śmierć dziecka. Stworzono co prawda w niektórych krajach specjalny fundusz odszkodowawczy, ale pokrywany jest on przez społeczeństwo, a nie z zysków koncernów. Jeżeli stosuje się przymus szczepień, to odszkodowania za powikłania powinny być płacone z kieszeni tych, którzy ten przymus zastosowali. Innymi słowy, odszkodowania powinny być ściągane z kieszeni urzędników, którzy zadecydowali o konieczności stosowania tej, a nie innej szczepionki. Odszkodowania powinni płacić solidarnie Posłowie i Senatorowie, którzy zatwierdzili takowe ustawy. Odszkodowania powinni płacić przedstawiciele koncernów, sprzedających szczepionkę na danym terenie.