Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie jak facet na wyraźnie zaznaczną kwadratową żuchwę?

Polecane posty

Gość gość

Mam szeroka twarz z wyraźną linią szczęki i wogóle nie podobam się kobietom. Odnoszę wrażenie ze babki wolą jednak facetow z bardziej szczurzą i pociągłą twarzą. Co sądzicie?

Gość gość
Ja to przestaje w ogóle lubić facetów, chłopie. Jesteście krwa poje)bani. Wszyscy raczej. I poj)ebami zostaniecie, bo sami nie wiecie czego od życia chcecie.

Gość gość
Mnie się kiedyś podobali właśnie tacy z taką kwadratową szczęką. ;) To jedna z takich typowych męskich cech. Pociągająca raczej. Ale ostatecznie przeszło mi, w końcu liczy się całokształt. No i jak spodoba ci się jeden już bez takiej szczęki (wtedy dobrze, gdy ma brodę), to i inni bez tej cechy nagle stają się znośni. ;) Sama mam kwadratową szczękę. ;) :P Ale Angelina Jolie też, a mało kto się czepia.

Gość gość
Inny problem: szerokość twarzy. Ludzie wolą raczej węższe twarze. Zbliżone do owalu, tak trójkąta. Słowianie mają szersze twarze. Ale z tym też jest różnie.

Gość gość
Heh. Założę sie ze masz typowego słowiańskiego kartofla. Polacy maja kwadratowe szczeny ale zarazem dość szerokie i nalane twarze i to jest strasznie odpychające.

Gość gość
nie podoba mi sie, takie cos sie tylko prymitywnym babom podoba

Gość gość
nie lubię takich :o

Gość gość
ja tam wolę normalnych, ale nie tylko to się liczy

Gość gość
Ostre rysy twarzy i w średnio pociągła twarz i zarost to podstawa. Jak tego nie masz to sie nie dziwię ze nie zwracają uwagi. Niemniej jak facet ma przy tym wyraźnie zaznaczoną szczękę to zawsze wchodzi to na plus.

Gość gość
obrzydliwosc dla pustych lampucer :(

Gość gość
ie podoba mi się taka szczęka bo kojarzy mi się z kulturystami. chociaż nie skreśliłabym faceta tylko za to :)

Gość gość
Jak Ridge Forrester nie.

Gość gość
Nie, wole z owalna czy trojkatna.taki kwadratowy wyglada jak robot, a slowianska okragla pyra tez jest okropna.tak a propo, skandynawowie sa najprzystojniejsi bo maja przede wszystkim najladniejsze rysy twarzy, w tym typowe trojkatne twarze, nie tylko dlatego ze blondyni o niebieskich oczach, bo bruneci o ciemnych oczach tez sa przystojni (zdarzaja sie i tam), ale ludziom tak sie jakos utarlo ze ze wzgledu na jasna karnacje, bo podswiadomie lacza te cechy z nimi.Polskich januszow blond niebieskie oczy tez troche jest, i co, podobaja sie?

Gość gość
nie