Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
PiosenkiKamilka

Czy warto dalej wyprowadzać psa sąsiadce?

Polecane posty

Sprawa wygląda tak, że sąsiadka jest bardzo leniwa i jest w podeszłym wieku. Bardziej niż czymkolwiek przejmuje się psem, że nawet płaci komuś za to aby ktoś jej go wyprowadził. Od kilku lat wynajmuje różnych kolesi z okolicy, którzy mają jej wyprowadzać psa. Pierw był sportowiec, który zrezygnował z powodu trenengów; później był żul, który często olewał robotę, aż w końcu został zwolniony i zaraz potem pojawiłem się ja. Chciałem po prostu zarobić, bo na wycieczce szkolnej zbankrutowałem. Nie było to dla mnie problemem dopóki nadeszła epoka lodowcowa, zrobiło się zimno i bardzo nieprzyjemnie mi się wyprowadzało psa w taką pogodę. Zawsze kiedy wchodziłem to sąsiad (jej mąż) uprawiał seks z psem i był uzależniony od spania. Miesiąc temu zmarł. Było mi także wstyd kiedy musiałem w czapce wyprowadzać psa, a najbardziej było mi wstyd jak ten pies szczekał na kogoś. Zacząłem karierę w sierpniu, a potem odnowiłem ją ponownie w listopadzie. Międzyczasie psa wyprowadzał mój tata, bo ja nie dałem rady wyprowadzać go kiedy się sparaliżował. To było trochę chore, bo sąsiadka wychodziła na podwórko i patrzyła jak mój tata wyprowadza psa. Wychodzi na to, że umie chodzić, a nie chce jej się psa wyprowadzać. Mój tata jednak chciał robić to za darmo i szedł przez 2 miesiące 5 razy na dzień. Gadał razem z sąsiadką po 1/2h, przez co moi rodzice pewnego dnia się tak pokłócili że prawie się rozwiedli. Później w listopadzie kiedy mój tata go wyleczył wróciłem ale już zasady się zmieniły. Teraz zarabiam 100zł na miesiąc, a przedtem dostawałem 5zł na dzień.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować