Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witajcie.Nie wiem już co myśleć.A tym bardziej co robić .Moją córcia ma prawie pół roku.od samego rana by tylko spała.mało co się bawiła.Nie ma gorączki.Apetyt ma normalny ,karmię piersią.Brzuszek ja nie boli.Kupkę normalnie zrobiła.Nie wiem.jeżeli się to jutro nie zmieni ,pojadę do pediatry.Ale się martwię,bo ona nigdy tak nie spała.co się obudziła to za godzinę już przy piersi zasypia i śpi jedną godzinę drugą.Co to może być.

Gość gość
Moim zdaniem jutro jej wylezie jakiś katar albo gorączka. Pewnie jest osłabiona bo ja bierze przeziębienie. Do weekendu się wyjaśni. Daj jej Wit C i czekaj. A była w tym tyg na coś szczepiona ?

nie, szczepienia miała 7marca.przystawiam ja do piersi jak tylko chce.ogólnie moje dziecko Jest z natury bardzo spokojne.ale tak jak dziś spala to aż Nie do uwierzenia.a czy wpływ może mieć moje samopoczucie ?wczoraj się dowiedziałam czegoś bardzo złego.o jestem straSznie przygnebiona,i cały czas płacze.ale wydaje mi się ze dziecko tym bardziej powinno być rozdraznione a nie ospale,

Gość gość
Hej, jak tam Malutka ? Dziś ok ?

Gość gość
Hmmm ja troche z innej beczki. A badalas tarczyce u dziecka? Jedna z oznak chorej tarczycy jest wlasnie ospalosc.

byłam u lekarza ,mamy czekać czy się coś nie rozwinie,dziś już było całkiem nieźle,gorzej ze mną. ale też powoli przechodzi.na temat tarczycy sama jestem uczulona ponieważ jestem po operacji i usunięciu płata tarczycy.miała badana jak się urodziła i było ok.

Gość gość
Autorko przecież ty znasz odpowiedz na kazde pytanie. Przynajmniej z twoich wpisów tak wynika

Gość gość
19:18- no przecież autorka była u lekarza . Więc nie rozumiem do czego pijesz. A co do tarczycy to każda rozsądna matka która miała problem z tarczyca w ciazy ,zbada też dziecku po porodzie. Przynajmniej ja tak zrobiłam bo mam niedoczynność.

mi z tarczyca zaczął się problem gdy byłam w pierwszej ciąży, wtedy była niedoczynność, cala ciążę się leczylam,po porodzie także, gdy córka miała bodajże rok przeszło mi na nadczynność , i znów brałam inne leki, w końcu jak córka miała lata poddalam się operacji usunięcia płata tarczycy, i jest dobrze, nie biorę żadnych leków, wyniki na idealne, a córcia nie wiem, obserwuje, jest marudna,placzliwa,ale już dużo lepsza jak przez ostatnie 2dni.teraz spokojnie śpi.

Gość Mama Mileny i Izabeli
no i wylądowaliśmy na pogotowiu bo córka rano była cała posypaną czerwonymi plomieniami.ale okaZAŁO się ze to tylko 3dniówka.leki i czekać żeby się znów gorączka nie pokazała.

Gość gość
To co opisujesz to sa powiklania po szczepieniu. Do 28 dni po szczepieniu czesto wystepuje nop. W praktyce dziecko najczesciej ma objawy niepozadane po 2, 3 tygodniach, wysypki, wysoka goraczke i wiele innych. Oczywiscie na pogotowiu nikt o tym nie wsponnial. A ty tak bardzo wierzysz w szczepienia, ze nie dopuszczasz takiej myśli.

Gość gość
Weź ulotki szczepionek tych, którymi dziecko było szczepione, przeczytaj tez rozporządzenie ministra zdrowia w sprawie nop. I nie daj sobie wmawiac chorób, których dziecko nie ma.