Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najpierw podrywa , potem odsuwa od siebie

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie w momencie, gdy facet najpierw adoruj***ardzo , w każdy możliwy sposób zabiega , patrzy co robię bo spotykaliśmy się w publicznym miejscu tzn. On jest barmanem a ja przychodziłam ze znajomymi naszymi wspólnymi. Kazda chwile chciał spędzać ze mną , nawet pisał gdy mnie nie było o tej porze co zawsze przychodziłam. Bardzo cieszył się jak przychodziłam , chciał mnie poznać jak najbardziej. za tydzień gdy przyszłam znów, od tej pory jest dla mnie nie miły ,nie chce ze mną spędzać czasu , tak jakby mnie odpychal , dlaczego?? Zależy mi na nim , przykro mi jest bo nic się nie stało żeby mnie tak traktować. Tylko patrzy się na mnie z za rogu i myśli ze nie widzę

Gość gość
odwidziało mu się albo czekac az bedziesz latac jak ta suczka za nim mniej godnosc i lej na to,zobaczysz cosie stanie dalej,zresztą po co Ci jakis nie miły cham i barman do tego, gdzie byle dzifka mzoe się przysiąść do niego lub na odwrot

Gość gość
Barmani słyną z tego ze podrywaja wiele kobiet, bo przecież ich zawod bardzo to ulatwia, maja sporo okazji. Pewnie ten ,,Twój" juz ma na oku inna, znudzilas mu się i szuka kolejnej, dopiescilas jego ego, na czym mu zależało i się ulotnil bo nic poważnego z Toba nie planowal. Miej honor kobieto i olej go

Gość gość
Klasyczne zachowanie - sprawdza czy przynęta chwyciła. Chwyciła, bo się zamartwiasz, jego to teraz będzie jakiś czas bawić, jak zauważy, że odpuszczasz zapuści sondę drugi raz. Wie dokładnie, że go obserwujesz i widzisz, wie że czekasz aż podejdzie. I nie wiem co ci poradzić - bo to zależy od tego na co naprawdę liczysz.

Gość gość
Dobry jest, wie jak utrzymać klientele

Gość gość
jego manipulacje zle swiadcza o nim samym zycie z takim to wieczna udręka lub szybko w******** i rzuci tfuu

Gość gość
dziś nic dobrego z tego nie bedzie takie zagrywki swiadcza ze nie jest uczciwym facetem zreszta jako barman ma do wybory i koloru spragnionych miłosci,hehe

Gość gość
Tylko ze jestem tam bardzo często i żadnej nie podrywa tak jak mnie nawet znajomi mi mówią ze nigdy nie widzieli żeby w jakas dziewczynę tak się wkrecil. Już nie wiem co myslec

Gość gość
Jak wy chcecie być szanowane jak same do siebie szacunku nie macie. Facet zachowuje się jak głupi to do widzenia. Barman każdy musi mieć bajere żeby ludzie kupowali.

Gość gość
jakby był szczerze zainteresowany, to odpuscilby sobie gierki, manipulacje i gral w otwarte karty... moim zdaniem, nie ma sie co nastawiac i angazowac - jak chcez sie z nim pobawiac to sie pobaw, ale z uczuciami sobie daj na wstrzymanie, szkoda łez i złamanego serca

Gość gość
dziś ale w czym masz problem? potrzebujesz złudzen? facet jest nie miły dla Ciebie,odpycha Cie to sprawa jest jasna! Honoru miej troche! chcesz by Cię przeleciał a potem traktował jak bura sukę? nie chodz tam i tyle.