Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta czuje fizycznie moment gdy mężczyzna wewnątrz pochwy...

Polecane posty

Gość gość

Czy kobieta czuje fizycznie moment gdy mężczyzna wewnątrz pochwy... finiszuje? Jest to (moment wytrysku) stricte fizycznie wyczuwalne?

Gość gość
To zależy od siły wytrysku, czasem czuć , czasem nie.

Gość gość
Tak.czuć za każdym razem.penis pecznieje i dygocze wtedy.Za każdym razem to wyczuwalne

Gość gość
Nie czuje się tego. Bo pochwa nie ma wewnatrz takiego czucia jak np, skóra. Później czuje wytrysk raczej po tym, że sperma szybko wycieka i robi sie tam "mokro".

Gość gość
22:56- a to ciekawe bo ja mialam kilku partnerow seksualnych i zadnymu nie dygotal w czasie wytrysku :D Raczej widac to po zachowaniu faceta, np. w czasie orazmu jest takie mocniejsze pchniecie. Ale nie czuc wytrusku jakby np. spuscil sie na brzuch bo pochwa nie ma takiego czucia

Gość gość
Niewyczuwalne. I tak jest mokro w środku a temperatury spermy i śluzu takie same. Wiemy kiedy rzeczywiście bo ruchy są intensywniejsze oddech szybszy odgłosy itp

Gość gość
koleżanka czuje bo ma po prostu ciaśniejszą pochwę. penis rzeczywiście lekko się porusza podczas wytrysku (pompuje nasienie) kobiety z większymi luzami w pochwach tego nie wyczują

Gość gość
Tak czuje, ale jak widać w tym temacie jedne to czują inne nie.

Gość gość
23:02- no raczej szerokiej nie mam skoro mieszcza mi sie tam dwa palce:P może poprostu nie jetsem bajkopisarka

Gość gość
23:02- no raczej szerokiej nie mam skoro mieszcza mi sie tam dwa palcejezyk.gif może poprostu nie jetsem bajkopisarka jak się popieści to i cała dłoń się zmieści :D

Gość gość
Ja też nie czuję . Pomimo, ze dobrze czuje penisa we mnie to samego wytrysku już nie i też poznaje to p*******ch faceta, no i że potem sperma ze mnie wycieka.