Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się z wami dzieje ludzi...znieczulica wszędzie

Polecane posty

Gość gość
Dziś stałaś w kolejce po mięso????? A temat piszesz o 7 rano???? To o której byłaś w mięsnym???? O 5? :p i już taka kolejka była po mięso w PIĄTEK??? Dziewczyny to PROWO i już kiedyś było!!! Nie nakrecajcie się :p

Gość gość
A czy myśmy sie cofnęli do lat osiemdziesiątych, że takie są kolejki po mięso? Zakładam, że chorujesz na ciążę i siedzisz w domu, więc na zakupy chodzisz przed południem, kiedy ludzie pracują i sklepy są puste. Jeżeli faktycznie tak ciężko postać ci 5 minut, to możesz poprosić o wpuszczenie bez kolejki.

Gość gość
Ja nie stoje w kolejkach po mięso ja poluje za mięsem

Gość gość
8:19 bingo! Ja też pamiętam ten temat :)

Gość gość
Wiecie co mnie najbardziej denerwuje kiedy stoję w kolejne do kasy ... ludzie którzy wjeżdżają wózkiem na plecy, tykają, popychają jakby to miało spowodować że szybciej wyjdą ze sklepu. Brak kultury w Polsce to norma.

Gość gość
Dziś stała w kolejce, a temat napisała o 7 rano :D hhahahhahahhahah czyli w kolejce stała o 6? Jak za komuny i do tego ludzi już było full :D

Gość gość
Byłam w ciąży 6 lat temu i nigdy nie miałam takich roszczeń. Dwa razy zostałam przepuszczona i ok, miło, ale żebym miała taką agresję wobec kogoś, kto tego nie zrobił, to musiałabym mieć z deklem. Raz w markecie przepuścił mnie pan, mimo, ze przy kasie byłam tylko ja z nim i raz w kolejce do zapisu na prawko, ale to wtedy mąż poprosił aby mnie przepuszczono, bo wtedy serio źle się poczułam, strasznie duszno tam było. Mi też się zdarzyło wpuścić jedną ciężarną przed siebie, ale mówiła, ze nie trzeba i postoi, ale nalegałam bo było gorąco a ona na ostatnich nogach i od razu przypomniało mi się jak mnie w 9 miesiącu mimo końcówki kwietnia dosięgły upały prawie 30 stopniowe. Podziękowała i weszła jako pierwsza. Autorko, wyluzuj, bo jeśli dobrze sie czujesz, to nie zachowuj się jak inwalidka. Inni mimo braku ciąży mogą się gorzej czuć od ciebie

Gość gość
Ten pan zasłonił mi 15 minut później gablotę z mięsem w innym sklepei które przywiózł właściciel

Gość gość
8:22 dokładnie i jak się obrocisz do nich to patrzą na Ciebie jakby to była Twoja wina! Ja zaczęłam odpychac w nich ten wózek.

Gość gość
Łona była o piątej w sklepie, bo to jedna z tych, co na sniadanie musi wszamać udziec barani, a potem po porodzie zakłada temat na kafe "jak zrzucić 20 kg po ciąży", wcale dużo nie jadłam, pilnowałam zdrowych zbilansowanych posiłków, bla bla bla buahahaaaa

Gość gość
Dzień dobry zawistni Polacy :-D naród moich marzeń i snów. Co za dyskusję. Nie oczekuj autorko cudów. Większość ma odliczony czas, jak i każdą złotówkO, za która POLAK POLAKA ZABIJE. Poza tym to tylko Polska. Ludzie nie sa uśmiechnięci, tylko wiecznie z ponurymi minami. Nikogo nie zadowolisz. Także jeśli jest Tobie ciężko, poproś lud******olejce, aby Cię przepuscili. Miłego dnia.

Gość gość
Gościu z 8:28 Ja się odwracam i zwracam uwagę że wjeżdża we mnie wózkiem, języka w gębie nie masz tylko bawisz się w jakieś przepychanki, niedojrzałe to trochę.

Gość gość
8:36 mam język. Nie mówię że obracam się i pcham ale jak już wózek jest we mnie to odpycham zadem w ich stronę. Powinni patrzeć gdzie pchają. Nie jestem po to żeby pouczać.

Ja tez jestem w zaawansowanej ciazy i stoje w kolejkach, nosze zakupy... Kiedy mam gorszy dzien wysylam meza i po klopocie. Po co robisz z siebie taka niedolege autorko? To zenujace! Wstyd mi, ze kobiety w ciazy oczekuja ze wszystko im sie nalezy i wszedzie wejda bez kolejki. Przez takie posty ludzie smieja sie z nas, ze jestesmy nieudolne! Poza tym gdzie Ty mieszkasz? Mnie bardzo czesto ludzie przepuszczaja, a jesli nie to niedramatyzuje.

Gość gość
Hahahahaha oj dawno tak sie nie usmialam :) o 7.16 rano ( gdzie taki sklep otwarty ) bylas juz po zakupach w masarniczym ??

Gość gość
ja jakbym widziała ciężarna z widocznym brzuszkiem to bym przepuściła ale dawno za mną w kolejce nie stała ciężarna, za to ja zawsze robie dużo i częste zakupy bo 4 facetów w domu, i jak mam dużo zakupów a za mną stanie ktos z 1czy z2 rzeczami przewaznie jakiś facet albo młodzież z jakims tam soczkiem to zawsze przepuszczam przed siebie

Gość gość
Ten temat to prowokacja trolicy ale dziwię się ludziom, którzy tak oburzają się np. na palenie w miejscach publicznych bo im dym szkodzi :O a za swoje racje nt. `dobroczynnego`mięsa to by zabiły. Nie można być zdrowym pochłaniając z pokarmu obce hormony. I niby XXI w. mamy, a jako społeczeństwo jesteśmy w umysłowym średniowieczu. Mój tata jest endokrynologiem i naprawdę nie piszę tego po złości. Po prostu trudno mi uwierzyć, że można być aż tak głupim.

Gość gość
Nie wymagajcie od dzieci neostrady samodzielnego myślenia bo to się nie uda. Niech jedzą to mięso, rodzą kaleki i umierają na raka. Co was to obchodzi? Całego świata nie da się zbawić i tych ludzi też nie zbawicie, tym bardziej jeśli oni sami tego ewidentnie nie chcą. X Na temat palenia to napiszę tyle, że moja babcia w wieku 102 lat siedziała jeszcze na fotelu z papierosem w ręce. Ale mięso to ona widziała na stole raz w roku jak sąsiadowi koń w polu padł. Zlatywało się pół wioski i każdy sobie wycinał z konia mięso. I to było mięso, a nie jego dzisiejsza, faszerowana za życia i pośmiertnie nastrzykiwana arsenałem toksyn imitacja.

Gość gość
Pracuję w aptece i zawsze panie w ciąży obsługiwane są jako pierwsze. Nie ma zmiłuj. To samo ze starszymi osobami i osobami o kulach itp. Zawsze wołam takie osoby żeby podeszły do kasy bez kolejki. Nawet jeśli inne osoby oczekujące mają krzywe miny to trudno takie mamy zasady. Pamiętam jak kiedyś któraś z nas wydarła się " poproszę panią w ciąży bez kolejki" a ta pani nie była w ciąży tylko troszkę bardziej zaokrąglona. Wspominamy to do dzisiaj hehehe.

Gość gość
Ja już pisałam - to jest błahy problem - problem to znieczulica, kiedy człowiek lezy nieprzytomny, nie oddycha i nikt go nie reanimuje!! Tylko sie gapia ludzie, odpiero karetka, ale te pierwsze minuty sa najważniejsze - niewiadomo nawet, czy jesli zapadnie w śpiączkę, to sie obudzi, a jesli tak - czesto pod groźba stanu wegetatywnego:( i to jest problem, a nie jakies tam przepuszczanie w kolejce. Sama byłam w ciazy, raz czy dwa weszłam przed kolejkę, a tak czekałam. Tak samo w laboratorium.

Gość gość
jak sie źle czujesz to po jakiego wała stoisz po mięso? to nie ejst artykuł pierwszej potrzeby a jak sie dobrze czujesz to stój w kolejce!