Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narobiłem sobie bigosu u kobiety

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Może zacznę od poczatku. Poznałem fajną kobietke, zależy mi na niej. Trochę się posprzeczaliśmy tydzień temu , zaproponowała mi spotkanie tydzień temu w piątek. Nie odpowiadałem jej na to. Wieczorem napisała do mnie SMS ,, jak tam " , odpisałem jej,, sorry P.. Ale nie ma mnie w polsce". Tak kłamałem. Tak naprawdę piłem z koleżka , a nie chciałem żeby się wkurzała i krzyczała na mnie jak wytrzeźwieje bo ona wie, że u mnie jak się zaczyna to cały weekend leci , a że często wyjeżdzam to myślałem, że się nie skapnie. W odpowiedzi dostałem ,, czyli pijesz. Dobranoc". I od tamtego czasu strasznie wściekła na mnie jest gdyby mogła to najprawdopodobniej przyjebałaby mi i zakopała , a mi taka sytuacja nie odpowiada bo jest dla mnie ważna. Może wiecie jak kobietę uspokoić? Bo strasznie się rozszalała i ja już pomysłów nie mam.

Gość gość
przejrzala cie, albo zalezy ci na wodce, albo na babie.

Gość gość
Zryj ten bigos aż sraki dostaniesz. Smacznego

Gość gość
Kłamstwo ma krótkie nogi. Zawsze.

Gość gość
" mi taka sytuacja nie odpowiada bo jest dla mnie ważna." X Zaraz po wódce i kolezce . A tak poza tym jeszcze nie dorosles do zwiazkow .

Gość gość
Jak jyz bigos jest to wlej troche wrzątku zawsze mozesz zjeść kapuśniak jak w prl

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
No i dobrze ze Cie przejrzala,bo to madra kobieta jest.....baa. Mysle,ze nikt nie lubi byc oklamywany.