Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga szansa dla niej

Polecane posty

Gość gość

Po 1,5 roku związku dziewczyna mnie zdradziła. Uważa to za bląd, pragnie wybaczenia. Znam ją, wiem ze serio tego żałuje i uważam ze nie popełni znowu tego samego błędu. Aktualnie dałem sobie czas, mija 3 tygodnie od naszego "zerwania". Strasznie już za nią tęsknie, mysle ze nawet już jej wybaczyłem. Moje pytanie brzmi nastepująco, czy potrafiliscie wybaczyc drugiej polowce zdrade? Jesli tak to czy wiazalo się to z zaciśnieciem Waszych więzów czy po pewnym czasie nastąpiła kolejna zdrada? Wydaje mi sie ze nie potrafie nie dac jej kolejnej szansy

https://f.kafeteria.pl/temat/f4/chwilowe-rozstanie-p_7024504 Czy jeszcze nie dostałeś dostatecznej odpowiedzi? jakiej zatem odpowiedzi szukasz? kobieta, która zdradza nie kocha i nie przestanie tego robić, szczególnie gdy zrobiła to już dwukrotnie. wybaczysz, wrócisz, zdradzi Cię ponownie i znowu jej wybaczysz? jak bardzo musi Cię skrzywdzić abyś przejrzał na oczy? :)

Gość gość
to niestety nie mój post :(

Gość gość
Mężczyzna, który zdradza nie kocha i nie przestanie tego robić.

Gość gość
Ja bym nie wybaczyła.

Gość gość
Ja też bym nie wybaczył i byłem w podobnej sytuacji do twojej! Chłopie nie warto! Posłuchaj mnie! Znów ci wykręci numer! Zobaczysz! Kto już raz zdradził ten będzie już zdradzał!

Gość gość
Dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi. Jak się jest z kimś jest miłość to ja nie wiem jak można zdradzić. Ja bym jej nie wybaczyła.

Gość gość
A na czym polegała owa zdrada?