Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkanie

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Dziś miałem się po raz 3 spotkać z znajomą.Ale niestety nie.doszło do niego była.cisza z jej strony. Nasze pierwsze spotkanie było bardzo udane siedzieliśmy długo w barze, przyznam wypilismy po 3 piwa, dziewczyna wypytywala się co robię czym się zajmuje ect. Śmiała się z moich głupich żartów, często utrzymywalismy kontakt wzrokowy. Ba!!! Nawet w myślach zacząłem liczyć sekundy ile to trwało doszedłem do pół minuty i odwrocilem wzrok, ogólnie bardzo miło spędzony czas, często ona pisze pierwsza do mnie, bylismy umowieni na spacer na dziś w godzinach wieczornych, niestety zero kontaktu z jej strony. Ale wczoraj się widzieliśmy wyszedłem wcześniej z pracy ona siedziała z znajomymi obok mojej pracy i mnie zaprosiła zgodziłem się Ale nie przyszedłem od razu, bo spotkałem dawną wspolpracownice pogadalismy chwilę, wiedziała o tym dlaczego mnie jeszcze nie ma, oczywiście znowu było bardzo miło, kontakt wzrokowy przytulanie. zastanawiam się co sie mogło stać ze nie odzywala się pół dnia coś zrobiłem nie tak ?

Gość gość
jak idziesz na randkę nigdy nie mów ze zatrzymać cie zdołała inna suczka

Gość gość
A nie możesz ty się do niej pierwszy odezwać?

Gość katrinakasia
może zazdrość o współpracownicę? a może po prostu nie spodobało jej się spotkanie. ponadto może czeka na Ciebie, aż w końcu Ty jako pierwszy napiszesz. sam napisałeś ,, często ona pisze pierwsza do mnie"- to znaczy, że jej zależy. może wyłożyła karty na stół i teraz czeka aż w końcu Ty się zreflektujesz i napiszesz.

Gość gość
BIRKENSTOCK..BUTY..NA SPOTKANIE..

Gość gość
To było przypadkowe spotkanie w gronie znajomych

Gość gość
A pisze dlatego z reguły pierwsza bo ona wcześniej wstaje