Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiek24120

On nie ma dla mnie czasu

Polecane posty

Gość Gosiek24120

Kochani sama już nie wiem co mam o tym myśleć dlatego proszę Was o radę. Mojego narzeczonego ciagle nie ma a przynajmniej ja odczuwam straszny brak jego osoby... może dlatego, ze kiedys spędzaliśmy razem praktycznie 24/7 a od momentu kiedy poszedł do nowej pracy wszytko się zmieniło. Pozwólcie, ze opisze jak wyglada nasz tydzień: Poniedziałek: 7-17 jest w pracy wraca idzie na siłownie później ma zajęcia związane z praca i wraca do domu o 22. Zanim zje wykąpie się jest już późno i zasypia bo rano do pracy. Wtorek: po pracy wraca później dodatkowe zajęcie związane z praca i jest w domu o 20. Środa: identyczna jak poniedziałek Czwartek: jedyny dzień gdy po pracy nie ma już nic i od 17 jest ze mną. Piątek: tak samo jak we wtorek Sobota: wyskakuje na godzinkę do pracy + trening na siłowni Niedziela: godzinka związana z praca Tak naprawdę mogłoby się wydawać, ze tego czasu nie jest tak mało ale jak jest w domu zanim odpocznie, pogra sobie w coś, zje, weźmie kąpiel to czasu dla mnie zostaje niewiele .. często tez odsypia w weekendy cały tydzień.. Mecze się z tym.. wiem, ze ciężko pracuje zebym ja nie musiała (póki co nie mam takiej możliwości ponieważ studiuje dziennie i grafik zajęć oraz specyfika studiów mi na to nie pozwa).. ale mimo to czuje się samotna i nie wiem jak to dalej będzie wyglądało. Co sądzicie ?

Gość gość
Nie wiem ale przynajmniej masz go w nocy a ja mojego nie