Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co najwspanialszego zrobili dla was wasi faceci

Polecane posty

Gość gość
21:23 mój był normalny jak go wybierałam. W momencie mu odwaliło i wtedy to już się zastanawiałam tylko kim jest ten człowiek. Chyba dostał kryzys wieku średniego albo coś. Dlatego to nauczyło mnie:nigdy nie mów nigdy.

Gość gość
mogła przynajmniej to dziecko oddać do adopcji czy bidula, nikt jej nie kazał już go wychowywać

Gość gość
Pewnie, przecież dom dziecka to marzenie każdego! :D Też usunęłabym ciążę i cieszę się, że miałam bym wsparcie ze strony męża

Gość gość
dziś [21:56 nawet nie będę tego komentował - brak słów. I nie także nie głosowałem na PiS.

Gość gość
a mimo to komentujesz. Nie chcę dzieci więc gdybym zaszła w ciążę to automatycznie usunęłabym. Nie chce też być w ciąży. I fakt, że oboje myślimy tak samo i nie musiałabym się martwić o sprzeciw niedoszłego tatusia jest bardzo miły. Mam znajomą której były partner groził prokuraturą jak chciała usunąć ciążę, nic fajnego.

Gość gość
po prostu lepiej się zabezpieczaj i tyle nikt ci nie karze posiadania dziecka -ani twojemu mężowi. Ale skoro już zaszłaś w tą ciążę to przynajmniej daj tej osobie w tobie szansę na zycie - i niestety ale tak - oddaj to dziecko do bidula (nawet lepiej zrobisz bo sam takiej matki wolałbym na oczy nie oglądać ani znać tylko być sierotą). Swoją drogą fajne rozumowanie - ciekawe co by to było gdyby twoja matka wpadła na podobny pomysł. Kończę tą dyskusję bo dla mnie jest że tak powiem - uwłaczająca. I wiem czym się zaraz skończy.

Gość gość
Oczywiście, że zabezpieczam się, ale nie uznaję płodu za "kogoś" więc nie miałabym problemu usunąć w razie zajścia w ciążę. Gdyby moja mama wpadła na taki pomysł to nic by nie było - po prostu nie zaistniałabym na tym swiecie, ten argument jest naprawdę idiotyczny.

Gość gość
dziś Gdyby wszystkie kobiety rozumowały jak ty to skończylibyśmy jak dinozaury.

Gość gość
Inne gatunki na pewno by na tym zyskały, ale nie o tym jest ten temat. Ludzkość nie straci na tym, że jakiś mały procent nie będzie się aktywnie rozmnażać.

Gość gość
dziś racja ale każde istnienie ludzkie zasługuje na szansę zaistnienia w życiu świata - jak się nie sprawdzi to wtedy zajmie się tym społeczeństwo w postaci wymiaru sprawiedliwości. Przekreślanie szansy istnienia ludzkiego życia tylko dlatego że inne dorosłe istnienie lub jego wąski procent okazało się aspołeczne jest argumentacją iście nonsensowną. I zgadzam się - ten temat jest nie o tym.

Gość gość
mój zrobił tyle najwspanialszego że w ogóle się w moim życiu nie pojawił

Gość gość
Nie interesują mnie inne gatunki - interesuje mnie mój gatunek,ja i fakt aby mój gatunek się rozwijał.

Gość gość
będziesz musiał jakoś przeżyć moją potencjalną aborcję ;)

Gość gość
ależ rób jak uważasz - twoje małpy ze tak powiem. Napisałem tyko co o tym sądzę i wyraziłem opinię - śmiem zaryzykować twierdzenie że większości - ludzi.

Gość gość
Możliwe, ale co to zmienia? Zdanie twoi i większści ludzi jest w tej kwestii bezwartościowe. Niektórzy po prostu lubią wygłaszać swoją opinię na każdy temat nawet jak nikt ich o to nie prosił.

Gość gość
22:40 - a Ciebie ktoś prosił o wygłaszanie opinii? Ogarnij się dziecino:)

Gość gość
Owoc miłości nigdy nie ginie a wręcz odwrotnie rozwija się znakomicie. Kiedy dochodzi do aborcji nie możemy mówić o jakiejkolwiek miłości kochanków

Gość gość
chyba, że "kochankowie" nie chcą dzieci

Gość gość
W takim wypadku kochankowie powinni podwiazac jajowody. Osoby które są za aborcją powinni poddać się styrylizacji!

Gość gość
gość dziś no i o to niech walczą te zafaajdane feministki!

Gość gość
Jest bardzo opiekuńczy i zawsze jest przy mnie. Nawet podczas każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody. Pomaga we wszystkim w domu gotował , prał ,przewijał itd.. gdy wróciliśmy do domu po porodzie. Kupuje podpaski itd.. co wielu facetów się wstydzi.

Gość gość
Niestety sterylizacja też jest w Polsce nielegalna a tego to już wogóle nie rozumiem. Dlaczego się zmusza ludzi do posiadania dzieci skoro tego nie chcą ?

Gość gość
Facet przy badaniu ci**i. No niezłe a po co tam facet jest potrzebny? Przy sraniu też siedzi z Tobą? Ty masz wogóle jakąś własną intymność? Własne odrębne, prywatne życie? Jezu co to ludzie nie wymyślą.

Gość gość
12'28 ty jak tysieczny raz tego samego prawiku nie wkleisz to nie zżyjesz?

Gość gość
na szczęście tych feministycznych wariatek niemalże tyle jak palców u nogi - aborcja jest tylko wtedy dopuszczalna gdy stanowi zagrożenie dla zdrowia matki lub dziewczyna padła ofiarą gwałtu. w innym wypadku proponuję by zamiast dziecka taka jedna z druga wyskrobały sobie mózgi - bo do niczego i tak im nie służą.

Gość gość
te podpaski to też ci je zmienia? d**e ci też podciera po sraniu? a przy tym badaniu c/i/p/y to co on tam robi? lampi sie jak sie rozkraczasz?

Gość gość
To, że przez jego głupotę owdowiałam ☹

Gość gość
Jak jestem taka glupia to tym bardziej nie powinnam miec dzieci ;)

Gość gość
14.26 dlaczego jesteś tępym facetem niedojżałym psychicznie. Bo ciebie zapewne się wstydzi partnerka o ile ją masz podczas badań palpacyjnych. Bo przecież trzeba być ograniczonym czy ograniczoną by wstydzić się partnera skoro z nim się współżyje! A jak czytam te krytyki obecnośc***artnera to mnie śmieszy jakby w ogóle nie widzieli partnerzy swojej nagości wzajemnej. A jest bo zadaje pytania i interesuje się mną. Bo wy traktujecie obecność partnera negatywnie a w UK jest normalne ale cóż mamy do czynienia z zacofanymi Polakami w Polsce wstydzacych się nagości wzajemnej! !