Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje schizy. Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim pisze tu bo już nie wiem gdzie mogłabym napisać. Liczę ze ktoś udzieli jakiejś rady. No wiem mam 17lat, mieszkam niedaleko Łodzi. No i tak od jakiegoś dłuższego czasu mam natrętne myśli. Ciagle mi się wydaje ze ktoś się na mnie patrzy wrednym wzrokiem, i widzi we mnie wroga. Wmawiam sobie ze nikt mnie nie lubi i wydaje mi się ze tak jest. Jak wstawiam jakieś zdjęcie to oczekuje ze będzie dużo like bo zazwyczaj mam dużo a jak nie mam prawie wogole to myśle ze są o mnie plotki itd. U nas w mieście często tak jest ze jak komuś się psuje opinia to po prostu ludzie przestają lajkowac i traci znajomych. Nie mam tez chłopaka. Chciałabym żeby patrzyli na mnie inaczej niż tylko „fajna dupa” . Chciałabym być w ich oczach kimś o kim mogą pomyśleć „fajnie byłoby ja poznać”. Brakuje mi prawdziwych przyjaciół. Bardzo zwracam uwagę na moja popularność i mam obsesje na punkcie tego żeby każdy mnie lubił a zauważyłam ze moja popularność spada i maja na mnie wyj****e. Bardzo się przejmuje negatywnymi opiniami i bardzo się przejmuje gdy ktoś się na mnie patrzy, śmieje się. Ciagle wydaje mi sie ze ktoś mnie obgaduje. I tak jest już lepiej niż było bo miałam jeszcze gorsza obsesje na tym punkcie. Ciagle mam schizy ze są o mnie jakieś plotki. Nie wiem co robić.

Gość gość
Zapisz się do psychiatry

Gość gość
Może powinnas iść do psychologa?