Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość very old virgin

Czy bycie 27 letnią dziewicą to koniec świata?

Polecane posty

Gość very old virgin

Nie wierzę, że jeszcze kogoś poznam i ułożę sobie życie. :(

Gość gość
Nie koniec świata. A od kiedy o tym zaczęłaś myśleć? Mnie coś naszło w wieku 29 lat, minął kawał czasu i i tak jestem sam, bo kto by z samotnikiem chciał się poznać.

Gość gość
I to zdziwienie ginekologa :D

Gość niełamsię
No pewnie, że nie koniec. Dlaczego nie wierzysz? Napisz coś więcej o sobie.

Gość gość
I co szukałabyś kogos do seksu? Mam nadzieję, że nie jest to Twój cel tylko prawdziwa druga połówka. Ja też nigdy bo nie szukałem seksu. To takie puste. Wiem, że mógłbym.

Gość very old virgin
Gdybym chciała kogoś tylko do seksu to dawno bym znalazła. Co ma do tego ginekolog? Używałam wibratora więc nie widać czy uprawiam seks czy nie.

Gość gość
a co to, jakieś wyścigi kto pierwszy w łóżku ten lepszy? Może nikogo jeszcze właściwego nie spotkałaś, może jesteś nazbyt wycofana i niesmiała albo jesteś nieatrakcyjna (choć nawet takie znajdą desperata wierz mi). Gdy nadejdzie ten moment to po prostu to zrobisz i tyle.

Gość gość
Może napisałaś to, bo ludzie wytykają palcami takie osoby jak my? Przerąbane, z roku na rok coraz dziwniej, wg opinii tłumu. Chyba powinniśmy zacząc milczeć i mieć gotowe historie do opowiadania, bo wezmą nas za wariatów.

Gość gość
Myślałam że jesteś dziewica, a nie wibrator tfu!

Gość gość
Ja stracilam dziewictwo w wieku 29lat. I zrobilam to tylko dla seksu, zeby zobaczyc jak to jest. Zblizajace sie 30te urodziny jakos mnie tak nastawily, ze chcialam to zrobic. Jedna z najlepszych decyzji w zyciu. Warto sie przelamac, i zdobyc doswiadczenie zanim pozna sie "tego jedynego". Nabralam wiecej pewnosci siebie i zrozumienia facetow. Mysle, ze dzieki temu, gdy poznalam wlasciwego faceta, z ktorym ostatecznie "ulozylam sobie zycie", wiedzialam jak sie zachowac, jak to wszystko "rozegrac". Inni ci beda pisac, ze 30letnia dziewica to nic takiego i ze warto czekac na tejo jedynego. Ja ci napisalam jak to w praktyce u mbie wygladalo.

Gość gość
Tzn, że co jako facet miałbym szukać kogo? Jakiejś zdziry z czatu, czy może mężatki? Przecież nie pasowałoby im nawet bo nigdy tego nie robiłem. Pewnośc siebie , bo dałas d--y? I co, pasowało to do tamtego? Ja pierd.. tylko dlatego żeby nie być dziewicą.

Gość very old virgin
Dziękuję za radę, sama myślę o takim wyjściu, ale może jeszcze trochę poczekam. Może zdarzy się ktoś z kim będzie coś więcej niż seks. Zrobiłaś to z kolegą, kimś przypadkowym czy jak to wyglądało?

Gość gość
ja mam 34 prawie lata - nigdy tego nie robiłem. wiem jak to brzmi ale po prostu żeby to zrobić trzeba coś czuć do kobiety - te które mi się podobają albo zajęte albo na mnie nie zwracają uwagi. Wybiorę się chyba niedługo do prostytutki;p Chcę zobaczyć jak to jest - choćby z czystej ciekawości a nie bo koledzy już dawno po;p

Gość gość
Też mam takie przebłyski. Ale, co jak skończę po paru minutach lub jeszcze krócej? I pomyślę kto był przede mną. Za proste. Nie mam sumienia na takie coś.

Gość gość
Czytałem na innym forum. koleś poszedł do prostytutki. Opowiadał, że żałuje i mógł nie iść wcale, czuje się źle i ma wyrzuty, że to zrobił.

Gość gość
im szybciej tym lepiej idz autorko na seks z kims i wtedy zaczniesz zyc, twoj mozg sie rozbudzi i zaczniesz odnosic sukcesy w zyciu i pracy i studiach i wogole

Gość gość
hahahaha

Gość gość
dziś e tam gadanie - są różne prostytutki, na tym rynku jak w normalnym są usługi lepsze i gorsze. Kumpel był i nie żałuje a nigdy właśnie nie miał dziewczyny 9przynajmniej nigdy go z żadna nie widziałem). Jest takie forum na g gdzie możesz przejrzeć opinie i oceny facetów którzy byli i korzystali i będziesz miał wgląd do której dziewczyny warto zapukać a do której nie. No i gdzie nie dać się oszukać.bo oszustów też nie brakuje.

Gość gość
dziś hahahah dobre zastanawia mnie tylko czy autor tych słów w to wierzy:) Bo jeżeli trafi się jej dobry seks to jeszcze pełna zgoda - gorzej jak nie będzie zaspokojona.

Gość gość
Czytałem przeglądałem parę razy na "r" Jestem chyba za wrażliwy na to. Kupić sobie czyjeś ciało na chwilę.

Gość gość
bedzie, po seksie jest sie zadowolonym bo to dzialanie przyjemnosci w mozgu

Gość 33v
Stara to ja jestem bo 33... Ale nie widze jakiegos zainteresowania moj osoba. Spotykalam sie kawalek czasu z jednym facetem, ale pieszczoty mnie nudzily, nie wiem dlaczego tak bylo. No i seksu z nim nie chcialam. Teraz to juz wiem, ze kazdy by mnie wysmial, wiec tym bardziej nie szukam. Z reszta nawet nie wiem jak sie szuka. A jak juz mowilam , sami do mnie nie lgna, wiec jakby problem z glowy. No wstyd u ginekologa jest.

Gość gość
dziś bzdura, tak samo jest że tak powiem po rękodziele wiec lepiej nie nastawiać się na szybki seks - jak już robić to to z kimś kto w miarę że tak powiem podnieca i do którego cos się czuje.

Gość 33v
gość dziś dziś bzdura, tak samo jest że tak powiem po rękodziele wiec lepiej nie nastawiać się na szybki seks - jak już robić to to z kimś kto w miarę że tak powiem podnieca i do którego cos się czuje. xxx xxx xxx A rekodzielo to uskuteczniam ;) pomysle o jakims koledzie i tyle :D

Gość gość
no właśnie, przecież do prostytutki nic nie poczuję, najwyżej odrazę, nie wiem, dla mnie to takie coś z desperacji by było

Gość gość
sam seks z kimś byle kim, czy nawet ze sztuczną pochwą jest głupi, chyba co najwyżej można się uzależnić

Gość gość
tak, ale jak sie pozna fajnego faceta, to trzeba mu sie tlumaczyc z braku wielkiego albo zadnego doswiadczenia i ten facet zamiast sie zakochac (to nie nastepuje od razu, a zazwyczaj po seksie) to ucieknie ;/

Gość gość
Osoba, której na Tobie zależy zrozumie wszystko w Tobie i pokocha. Nie powinno sie mieć obaw że się nie robiło czegoś. Raczej powinno to być odbieranie pozytywnie. Kiedyś popisałem z kobietami, one mówiły, że wolą doświadczonego, bo nie będą uczyć seksu. A co dałby ten raz z prostytutką? Doświadczony i wprawiony nie byłbym.

Gość gość
facet zakocha sie w tobie po seksie wiec szybko zacznij si z nim kochac i jest twoj

Gość gość
1.powiedz ze nikt cie nie zaprasza na randki i jakby ktos taki jak on to zrobil to bys byla zachwycona 2.na 1 nadce go dotykaj 3.na 2 randce pocaluj 4. na 3 maksymalnie 5 doprowadz z nim do seksu to scementuje milosc w jego mozgu i on sie zakocha 5.komplementuj go i wspieraj Jest Twoj!!!