Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość very old virgin

Czy bycie 27 letnią dziewicą to koniec świata?

Polecane posty

Gość gość
słyszałem też że nieustannie miał prawą rękę na temblaku

Gość gość
Prawda, zawsze trafiały mi się rozgadane. Pisało się fajnie, bo pisać mi wychodzi a potem klapa. A z małomównymi słabo wychodzi pisanie i ciężko wywnioskować, czy ona chce kogoś poznać. Nawet nie wiem, czy małomówne kobiety w ogóle zakładają jakies konta na portalu, czy w ogóle istnieją.

Gość gość
hehe, nie no fakt prawa ręka jest silniejsza ale to chyba u każdego

Gość gość
na prawej miał temblak a na jajkach szynę ale co tam szacun - chłop wytrzymał bez baby ponad 100 lat

Gość 33v
A mi nie zalezyna seksie jako takim. Byl pewien mezczyzna z ktorym chcialam robic wszystko, nawet takie rzeczy, ze sama sie wstydzilam, ale ze on nie chcial, to co robic...

Gość gość
dziś istnieją istnieją - sam znałem taką cichą myszkę, o dziwo była nawet całkiem całkiem - tyle ze chorobliwie nieśmiała,chciałem się z nią ugadać na kawę i się zgodziła tyle ze potem nie poszła. A czemu? Okazało się że "koleżanki" zrobiły jej opinię o nie że jestem mega roochacz i wyrywacz co kobiety zmienia częściej od skarpet. chciałbym żeby to chociaż w połowie była prawda:)

Gość gość
Ok, no po prostu trzeba wyczuć, że druga osoba by chciała też. Ja jak dotychczas nie spotkałem takiej kobiety. Tylko takie, które najpierw chciałyby związku z doświadczonym pewnym siebie i odważnym. A gdzie tu jakiś seks?

Gość gość
omg po prostu trochę poudawaj tego doświadczonego i będzie git - one i tak tego z początku nie wyczują czy miałeś dużo partnerek czy nie - ale musisz być pewny siebie. Nad tym popracuj - bo inaczej klapa bo strachliwego kolesia to raczej kasują na wejściu.Nie musisz grać macho ale nie bądź spiętym nerdem co się boi własnego cienia i że zobaczył kawałek gołego ramienia u kobiety i się na niego gapi. Bądź na luzie i spokojny i moje rady na tym się kończą przestań rozbijać wszystko na czynniki pierwsze.

Gość gość
Ja mam 35 i jestem dziewicą no niestety nie każdemu życie się układa jak na płatkach róż.

Gość gość
No i ok, może kiedyś nie będziesz. Ja to już sam nie wiem parę lat więcej.

Gość gość
Oj głowa do góry jakoś będzie nie ma co się załamywać.

Gość very old virgin
Za prawiczka podziękuję, bo 2 niedoświadczone osoby to musi być zupełna masakra.

Gość gość
Haha, dziewczyna niemoze udawac dziewicy, a ja moge udawac doswiadczonego.

Fakt. Dwoje niedoświadczonych to masakra. Nieudana próba pierwszego razu była jednym z najbardziej nieprzyjemnych doświadczeń ever. :o

Gość gość
ale pieprzycie, ja stracilem prawictwo 27lat, nic nie mowilem ze jestem prawikiem, co tu trzeba wiedziec? chyba ze ktos p****li nie oglada, ale laska sie nie zczaila ja nie przyznalem sie

Gość very old virgin
Odświeżam ;)

Gość gość
Ja mam 30 i jestem dziewicą, dla mnie to nie jest koniec świata, a nikt poza mną nie wie, że tak się sprawa ma. Miałam kilku chłopaków w życiu, jestem atrakcyjna, imprezuję, nie jestem szarą myszą i nigdy nikt by nie wpadł na to, że jestem dziewicą. A jestem i się to nie zmieni, bo nie potrafię się przełamać. Za stara już jestem.

Gość very old virgin
Czemu nie potrafisz się przełamać? Nie pociągają Cię mężczyźni?

Gość gość
Pociągają. Ale nie jestem w stanie uprawiać seksu. Kilka razy próbowałam i nic z tego nie wynikło. Nie dam rady. Więc przestałam się tym przejmować i żyję dalej. Z wiekiem podoba mi się coraz mniej facetów. Z resztą, zawsze miałam specyficzny gust. Może 1 na 100 jest dla mnie atrakcyjny. Więc i tak bym nie znalazła takiego, który by mnie kręcił i który byłby zainteresowany mną.

Gość very old virgin
Sorry za wścibstwo, ale za bardzo nie rozumiem co to znaczy, że nie możesz uprawiać seksu? To jakiś problem natury fizycznej czy psychicznej? Pytam bo może też będę taki mieć :o

Gość gość
Pewnie jednej i drugiej. Nie wiem, nie dociekałam głębiej. byłam kiedyś z facetem przez kilka miesięcy i próbowaliśmy uprawiać seks, ale nie było takiej opcji. Zero podniecenia, zero przyjemności i całkowicie zaciśnięte mięśnie. Nigdy więcej nie próbowałam. Nie wiem, czy to była kwestia tego, że on był nieodpowiedni, że mnie nie pociągał, może chodziło o miłość, a może po prostu jestem zj****a i nawet seksu nie dam rady uprawiać, jak normalny człowiek. Dość powiedzieć, że fizycznie było to niemożliwe. Miałam wtedy 24 lata, więc nie byłam jeszcze taka wiekowa. Od tamtej pory nigdy więcej się już z nikim nie spotykałam.

Gość gość
A przyznacie się partnerowi czy będziecie miały opory? Nie boicie się reakcji? A jak z ginekologiem-chodzicie?

Gość gość
A przyznacie się partnerowi czy będziecie miały opory? - Nie będę miała partnera, więc nie będę musiała się tłumaczyć. Nie boicie się reakcji? - jak wyżej A jak z ginekologiem-chodzicie? - nie chodzę, nigdy w życiu nie byłam.

Gość gość
A gdybyś jednak miała to powiedziałabyś czy ukryłabyś to w nadziei ,że się nie zorientuje? Życie potrafi zaskoczyć-nie wiesz co Cię spotka. :)

Gość gość
gość dziś - jasne, zawsze może mnie ktoś zgwałcić, ale liczę, że mnie to ominie. Jeśli ktoś świadomie nie chce mieć partnera, to nie ma takiej siły, która by go zmusiła, to jest oczywiste. Ale gdyby stał się cud i odmieniłyby się wyroki boskie, to powiedziałabym facetowi od razu. Wiem, jaki był straszny problem przy poprzedniej próbie stosunku, więc z góry musiałabym się przygotować na dokładnie taki sam scenariusz.

Gość gość
A może nie tyle,że nie chcesz co nie spotkalaś nikogo z kim byś chciała?-to różnica.

Gość gość
A może nie tyle,że nie chcesz co nie spotkalaś nikogo z kim byś chciała?-to różnica. x Nie, ja generalnie już nie chcę. Żadnego. Nawet jak poznaję jakiegoś miłego faceta, to od razu się dystansuję. Nosze obrączkę, żeby obcy faceci do mnie nie startowali. Nie jestem już zainteresowana związkami od lat. Jestem wybrakowana, fizycznie niezdolna do stosunku, dodatkowo seks mnie generalnie brzydzi i trochę przeraża. Żeby na 100% nie musieć go uprawiać, nie wchodzę w żadne bliższe relacje z facetami. To mi ułatwia życie.

Gość gość
A dzieci? Chęć bliskości,przytulenia?

Gość gość
gość dziś - nigdy nie chciałam dzieci. A bez bliskości da się żyć. Nigdy nie miałam jej dużo, więc nawet nie tęsknię. Nie pamiętam już, jak to jest,kiedy ktoś przytula albo całuje.