Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jolka 88

Samotność

Polecane posty

Gość Jolka 88

Mam 28 lat, dwoje dzieci, dobrą pracę i męża za granicą.... Dodatkowo co drugi weekend mam zajęcia na uczelni... mimo wielu zajęć jakim muszę sprostać w życiu jestem bardzo samotna, tak jak dziś kolejny nudny wieczór... Miałam kiedyś przyjaciółkę, całkiem nie dawno, mogłam z nią pogadać napić się winka wieczorem lub po prostu zadzwonić o powiedzieć, co mnie gryzie... niestety od czasu, kiedy mój mąż wyjechał zaczęła pożyczać ode mnie coraz to większe sumy pieniędzy, oczywiście później nie oddając i udając, że nie ma tematu... w końcu każde nasze spotkanie lub rozmowa telefoniczna kończyła się pytaniem o pożyczkę... powiedziałam dość i urwałam kontakt nie chodzi tu o kasę, tylko o to, że nie tłumaczyła dlaczego nie oddaje, tylko udawała, że nie ma tematu... teraz jestem sama jak palec, w pracy nie mogę się odnaleźć wśród ludzi, chodzi o to, że rozmawiam tylko o sprawach służbowych, nie potrafię się otworzyć i pokazać jaka naprawdę jestem, nie mam komu się zwierzyć, bo osoby, które ze mną pracują nie umieją dochować tajemnicy... Chciałabym mieć kogoś, z kim mogę się spotkać wieczorami po prostu być, rozmawiać, śmiać się niczym nie krępować. Nie wiem, czy w swoim życiu spotkam jeszcze osobę godną zaufania... może to ze mną jest coś nie tak??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować