Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem na wychowawczym a wymaga sie ode mnie prezentow na urodziny chrzesniaka..

Polecane posty

Gość gość

Jestem na wychowawczym i nie mam kasy o czym każdy w rodzinie wie Pracuje tylko moj maz teraz i musi utrzymac mnie i coreczke. Rodzina sadzi ze mi sie powiodlo bo maz niezle zarabia.jest programista i owszem ma te 9 tys netto,ale nie bedzie przeciez dawal na prezenty memu chrzesniakowi. Chrzesniak ma teraz urodziny ,bo konczy 3 lata..ja nie mam kasy a zaprosili mnie i jeszcze uslyszalam od nich"nie musisz dawac zadnych wypasionych prezentow,wystarczy drobiazg" czyli uważają ze powinnam przyjść i cos dać

Gość gość
Skończ z tymi provami uzależniona babo. Wiem, że jakieś kretynki serio odpowiedzą, ale jesteś chorym babskiem. Bez życi w realu. ;),

Gość gość
ee, to po co sie godzilas byc chrzestna?

Gość gość
Przecież ta chora baba siedzi tu codziennie i wymyśla prova. Pewnie dłubie przy tym w nosie, wyciera o krzesło :( i śmieje się jaka jest zabawna. :P

Gość gość
ALe z ciebie chytre babsko. o k******.

Jest taki stereotyp, że chrześni powinni dawać zawsze prezenty i to porządne. Ja on moich nigdy nic nie dostałam, a ile razy w rzyciu ich widziałam? xD Śmiechu warte, ale nie mam pretensji! Żeby nie było. Po prostu uważam, że nikt nie jest zobowiązany do dawania prezentów. NIKT! Możesz powiedzieć, że jesteś chora - grypa Cię złapała czy coś. Po co masz się zmuszać. Skoro od początku mają takie nastawienie, to jak przyjdziesz np. z czekoladą to całą imprezę będą patrzeć na Ciebie jak na jakąś sknerę (to oczywiście nie Twoja wina, oni sami dali Ci jakąś absurdalną metkę - chrzestnej kupującej prezenty). Najwyżej możesz zawsze im pokazać na papierze jak to jest w Twoim życiu i Twój mąż w cale nie jest zobowiązany do kupowania prezentów Twojej rodzinie, to tylko jego dobra wola. Jak nie zrozumieją to srwał ich pies. Materialistów w tych czasach pod dostatkiem. Karma wraca, pamiętaj ;)

Gość gość
A to już nie komunia twojego chrzesniaka, tylko urodziny twojego chrzesniaka? Słabe. Prowo.

Gość gość
Niech będzie prowo Ja swoje wiem

Gość gość
Nie pisze się "memu" tylko mojemu.:-) Wątpię, że Twój mąż jest programista. Programista nie wzialby sobie za żonę analfabetów.:-)

Gość gość
Provo jak wiele, wiele takich tej pojepanej baby bez życia. :D