Gość gość Napisano Marzec 25, 2018 Jestem już stara, bo dopiero dziś pierwszy raz przeczytałam o tzw "prankach". A konkretnie przeczytałam w internecie krótką wzmiankę o takich głupim "kawale" w Hiszpanii, gdzie mężczyzna dla zabawy o pnął kobietę w nogi żeby ta się przewróciła, całość była nagrana, wrzucona do sieci, a ofiara przez kilka miesięcy nie była w stanie normalnie funkcjonowaćz powodu urazu kostki, nadgarstka i jeszcze tam czegoś. W efekcie po trzech latach uzyskała 60 tuś euro odszkodowania. Powiem szczerze, jestem zbulwersowana tym co wyprawia dzisiejsza młodzież. To nie żaden prank a zwykła napaść, pobicie. Świadomie narażenie czyjegoś zdrowia i życia. Moim zdaniem oprócz odszkodowania powinnobyć za to więzienie. Nie wyobrażam sobie tego, przecież to może spiotkać każdego z nas. Ja jestem po silnym urazie kości ogonowej, nadgarstka, i kostki w nodze. Gdybym po uderzeniu od kopniaka oraz od upadku dozsnała ponownie tych i nowych urazów których skutki niestety odczuwa się już do końca swoich dni, to chyba bym zatłukła gnoja. Przecież ten idiota mógł trafić na osobę z osteoporozą, która połamałaby.się na kawałki, mogl trafić na kobietę w ciąży, która w wyniku silnego stresu i upadku mogłaby.stracić to dziecko. Takie pranki powinno się surowo karać, tępić i wycisjać najwyższe sumy odszkodowań. Co w ogóle myślicie o tym? Bo ja to już ręce rozkładam, do czego ten świat zmierza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach