Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powinnam się zachować?

Polecane posty

Gość gość

Razem z moim chłopakiem poszłam na małą imprezę do jego znajonych- znałam tylko gospodarza. Chłopak powiedział ogolnie wszystkim "cześć" i usiadł, więc ja postąpiłam tak samo. Później było naprawdę ok, ale po jakimś czasie jeden z kolegów chłopaka powiedział mi, że bardzo nieładnie zachowałam się na początku. Wg niego powinnam podejść do każdego i się przedstawić i później przez 20 min ciągle mi wypominał jak to moglam tak postąpić. Jak to ma być z tym przedstawianiem? Sądziłam, że przedstawi mnie chłopak, ale on nawet o tym nie pomyślał :(

Gość gość
On powinien Cię przedstawić. Ale wtopa dla tego pana....hihi

Gość gość
Właśnie później mówiłam chłopakowi, że jak idziemy do jego znajomych to jego powinnością jest mnie przedstawić, bo później tylko mi się oberwało Ech :(

Gość gość
Dał d......i tyle

Gość gość
Powinnaś mu to wygarnac

Gość gość
Za głupi nie dotrzeć do niego pewnie

Gość gość
A czy jeśli mój chłopak mnie nie przedstawił, to ja powinnam sama podejść do każdego i się przedstawic? Wg jego kolegi tak wlasnie powinnam zrobic...

Gość gość
Chłopak powinien Cię przedstawić swoim znajomym. Tu poleciał w totalnego jełopa. A jesli tego nie zrobił, to trzeba było przejąć inicjatywę i się samemu przedstawić, tak jakbyś poszła np. do nowej pracy.