Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy oni komentowali ze jestem brzydka?

Polecane posty

Gość gość

Jesli stalo dwoch chlopakiem obcokrajowcow i jak kolo nich przechodzilam to sie zasmiali a pozniej jeszcze raz ich spotkalam tylko w wiekszym gronie to sie na mnie patrzyli ale juz nie smiejac sie i cos rozmawiali ze soba pewnie o mnie?

Gość gość
znowu marudzisz

Gość gość
Masz bardzo wysokie mniemanie o sobie.

Gość gość
Dlaczego wysokie?

Gość gość
Bo wydaje Ci się, że ludzie nie mają innych tematów do rozmowy niż dzielenie się opiniami na Twój temat.

Gość gość
Ale oni rozmawiali na moj temat bo : najpierw tych dwoch jak przechodzilam to sie smiali i patrzyli sie na mnie ale szybko przeszlam i ich minelam, a pozniej spotkalam ich jeszcze raz, doszlo do nich wiecej kolegow i juz sie nie smiali ,ale patrzyli i nawet odwracali glowy w moja strone i cos mowili. Moze to p*****la ,ale mam kompleksy i to przezywam

Gość gość
A skąd niby mamy wiedzieć dlaczego się śmiali? Z jakiego kraju byli? Wiesz?

Gość gość
Ukraincy ,albo Rosjanie prawdopodobnie, ale nie rozumialam co mowili, chociaz jezyk podobny

Gość gość
Może po prostu na ciebie patrzyli i jednocześnie rozmawiali o czymś zabawnym. Ja też mam kompleksy i jestem przewrażliwiona na swoim punkcie.

Gość gość
08:55 no wlasnie i to jest straszne, bo wszystko wtedy bierzemy do siebie i potrafi to zepsuc humor na caly dzien :(

Gość gość
Raczej w drugą stronę, pewnie im się podobalas

Gość gość
Ukraińcy nie mają wysokich wymagań :D im się podoba każda ,pewnie chcieli Bara Bara bo pół roku na robocie zero kobiet :D

Gość gość
Serio ci mówię u mnie w robocie Ukraińcy po 70 kilo mieli żony po 120 kilo, im to koło gruchy lata jak baba wygląda ,byle robotno była i umiała oprac i ugotować :D jak jesteś brzydka możesz Ukrainca brać on nie pogardzi :D

Gość gość
Nas dużo kompleksów , pewnie się śmiali z czegos w pracy a na ciebie się patrzyli od tak :) idź do psychologa bo ja też tak miałam , tylko że ja się zaczęłam ładnie ubierać i malować i mi przeszło

Gość gość
up

Gość gość
Trzeba nauczyc sie miec wyje/bane na to co mysla inni. Wtedy zycie staje sie przepiekne. :)

Gość gość
Fajnie by tak bylo, ale to nie jest takie proste, szczegolnie w mojej sytuacji, kiedy zdradzil mnie facet i sie z nim rozstalam, zawsze mialam kompleksy, nawet kiedy mialam powodzenie, to chyba uraz z dziecistwa kiedy bylam gruba i w ogole i tak zostalo, a ostatnio moja samoocena spadla do minus zera , wiec ciezko mi sie nie przejmowac nawet p*****lami

Gość gość
Dziewczyno wez to olej . Smiali czy nie , zaloze ze sie ze zaden z nich nie byl Mister Uniwesum wiec nie masz sie czym przejmowac . A nawet jesli to tylko swiadczy o braku kultury .

Gość gość
* universum

Gość gość
12:12- to jednak myslisz, ze negatywnie sie smiali?

Gość gość
A co cię to obchodzi , nie oni pierwsi i nie ostatni

Gość gość
Z tego co opisalas to byc moze nawet im sie spodobalas skoro potem sie patrzyli i sie nie smiali