Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usunęłam konto na FB i nie żałuję

Polecane posty

Gość gość

Mam gdzieś to

Gość gość
Żyd Zuckerberg ma twoje dane i może je sprzedać komu chce, tak jak dane miliony innych użytkowników. Zgodnie z regulaminem. To też masz gdzieś?

Gość gość
konta nie da sie usunac. mozna je tylko deaktywowac..

Gość gość
Da się

Gość gość
ja nigdy nie miałem i też nie żałuję ale jak padnie fejsbóg, to gdzie dzieci z gimnazjum będą zamieszczać swoje fotki na kiju z powykrzywianymi ryjami?

Gość gość
Trudno. Jeśli ktoś jest głupi to caly życiorys zamieści.

Gość 2marek2
I z facebooka tu sie przeniosłaś?

Ja usunelam juz 6l temu. Cudownie mi z tym. Nie podgladam, nie podgladuje, nie zapraszaja mnie paszcze znane tylko z widzenia albo klienci ktorzy wyczytaja moje imie i nazwisko na identyfikatorze. Raj. :) Usunelam w wieku 23 lat - to bylo cos. Moi znajomi to myslalam, ze padna ze zdziwienia. Nie rozyumieli... Nie zamieszczalam tam swojego zycia i niemam potrzeby dzielic sie wszystkimi wydarzeniami z gromada w zasadzie obcych osob no to ciach. :)

Gość gość
Ja usunąłem jakieś 3 lata temu i powiem, że zupełnie nie żałuję. Facebook to g****o, odziera kompletnie z prywatności.

Gość gość
Facebook jest dla niżu duchowego i intelektualnego, który licytuje się między sobą kto ma lepiej i fajniej. Wszyscy tam się wzajemnie mają w d***e i jednocześnie każdy jest przekonany, że wszyscy żyją jego życiem. I takie bezproduktywne dodawanie szczegółów ze swojego zycia, dla ludzi, którzy kiedyś i tak z niego znikną, jak i wszystko inne zetrze proch. Legiony debili siedzą na fejsbuku.

Gość gość
Smieszne istotki musza sie dowartosciowac w szarym nudnym zyciu na fb itp portalach dodaja foty jak ma w domu gdzie byla na Weekdndzie czy swietach No i info w temacie zatrudnienia zarobki szkola To jest chore nigdy nie mialem i nie chce miec konta fb itp typu Sa nardziej ambitne sposoby kontaktu spotkania w realu czy tel Zal mi takich ludzi prostacy w tv smieszne seriale patrza zero inteligencji brak slow

Gość gość
To że usunęliście konto nie zmienia faktu, że jesteście idiotami. Nikt normalny nie umieszcza swoich danych osobowych i zdjęć w internecie.