Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj podczas mszy jakies stare babsko prulo sie do ludzi,ze zajeli jej miejsc

Polecane posty

Gość gość

Wstyd :O było miejsce z tylu a ta typiara kolo 65-80lat zrobila awanturę innej staruszce, że ją podsiadla! Szkoda, ze ziemia nosi takie wredne próchno i jeszcze takie wsciekle babsko do komunii chodzi! Niech ja pieklo wchłonie

Gość gość
Koszmar

Gość brokensaaajd89
nie obraaj mojej babci.ona siedzi na tej lawce od 40 lat. poporstu wysiedziala ta lawkę sobie na wlasnasc, i nawte podsuzczece sobie nosi.Inne ławki gnitotą jej hemroidy. Z tej lawki doskoanel widac organistęi wdowca pana Staszka.:) jak wrocila do dom byla taka wkurzona na was...mowila ze na drugi ra zbedzie chodzic z krzeslekiem. Odkad wziela 4 rozwod jest bardzo nerwowa. A co dziwne,z proboszcze jes ta "TY" i komunie je codzien.

Gość palę_maile
typowa kandydatka , jako ofiara na 'wnuczka' lub pseudo-policjanta, w kościele dręczy, w komunikacji marudzi o miejscówkę, każdego tłucze po plecach parasolką lub laską, na której się podpiera a w poniedziałek , gdy dzwoni 'wnuczek' lub pseudo-policjant to bardzo chce pomagać i gdy usłyszy w telefonie głos młodego chłopaka z tekstem, 'babciu kochana, błagam, bez powodu wsadzili mnie do pudła źli ludzie i mogę wyjść z pudła za kaucją, babciu kochana, pomóż i poratuj wnuczka aby nie siedział w pudle, błagam, potrzebuję w tym momencie pilnie kwotę 10 tys. PLN i jutro do babci przyjdzie mój kolega, proszę przekazać koledze te pieniążki do rąk własnych , muszę wyjść na powietrze z tego pudła i babcia pędzi do Banku taksówką, w Banku leje wszystkich po grzbietach , ustawia się do kasy i podaje dowód osobisty, zgłasza dyspozycję, kochanieńka wypłaci błyskawicznie 10 tys. PLN z kasy, potrzebuję pilnie pieniądze dla 'wnuczka' .

Gość gość
Taki z ciebie katolik? A jad tryska jak z o peniska.