Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietom podoba sie tylko jeden typ urody

Polecane posty

Gość gość

Odnoszę wrażenie że w zasadzie jedynym obecnie kanonem przystojnej męskiej urody są pociągła twarz, ciemne włosy i ciemny zarost. Za każdym razem gdy słyszę od jakiejś znajomej ze ktoś sie jej podoba czy podobał to dosłownie zawsze jegomość posiada właśnie te cechy. Bezsens. Nie po to faceci maja tak różne typy urody żeby kobietom i tak podobał sie tylko jeden. Faceci jakoś mają różne typy. Uganiają sie za szczupłymi, krągłymi, blondynkami ,brunetkami, długowłosymi, krótkowłosymi. Chyba tylko anorektyczki, otyłe i męsko ścięte prawie nikomu się nie podobają.

Gość gość
Pogodz się z tym i żyj dalej.

Gość gość
No to masz problem

Gość gość
Eee ja lubie blondynow i szatynów. Za długowłosymi blondynami wręcz szaleję :P Bruneci mi się podobają baaardzo rzadko.

Gość gość
Ciemny blondyn tez jest ok. Nie widać szczególnej różnicy, ciemne to ciemne. Gorzej jak jesteś typowym jasnym blondynem. Zarostu nie widać włosy jak lalka

Gość gość
Widzisz. A ja jestem całkowitym przeciwieństwem tych cech. Wlosy dosyć jasne, słaby zarost, malo subtelne rys a wzięcie mam jak malo kto

Gość gość
Bzduuura

Gość gość
Mnie się podobają blondyni i rudzi.

Gość gość
Nie kłam.Murzyn i arab to są 2 oddzielne typy urody.

Gość gość
Cos w tym jest. Zawsze mi sie wydawało ze jestem przystojny. Mam regularne rysy twarzy, wysoki, zadbana sylwetka. Ale ze zdziwieniem obserwuję kompletny brak zainteresowania. Teraz zaczynam dostrzegać ze kobietom jadnak najbardziej podoba się mocny zarost, ciemne oczy i brunatne włosy a ja mam wszystko odwrotnie. 27lat a Zarost jak u licealisty

wygląd nie jest najważniejszy są inne wartości i ważne rzeczy

np normalność mądrość i trzeźwy umysł od głupot wymyty

Gość gość
Murzyni plusuja tym ze na bank maja dymuza pałe. Araby to ten sam typ tylko brdziej opalony a na to babki tez leca

Gość gość
Taki mniej groźny typ urody też jest przystojny. Ważne byl w miarę wysoki i nie miał krzywej japy.

Gość gość
Najgorsze polaczenie to pucułowata gęba, jasne włosy i brak zarostu. Jak gural z pato-streemów. Bleee. wtedy facet moze być sobie wysoki czy umięśniony a i tak będzie poprostu aseksualny

Gość gość
a ja tam 3 rok rooocham faceta o urodzie nordyka- jasny blondyn o pociągłej twarzy. I zupełnie mi to odpowiada, brunetów nie lubię

Gość Bicu
A jajowata głowa i ciemny zarost i włosy na głowie ciemnoblond/, jasnobrązowe?

Gość gość
Jajowaty łeb odpada. Musisz być okrągły jak globus bo później dzieci jajoglowe fu.

Gość gość
Rozejrzyjcie sie teraz wiosną po ulicy i zobaczcie jacy faceci chodzą za rękę z kobietami. Większość dalece odstaje od bruneta z ciemnym zarostem. A i tak nie każdego nazwała bym przystojnym.

Gość gość
Mi sie podobaja bladyni tacy jak Brat Pitt. Nie lubie muskularnych goryli. Najwazniejszy jest jednak "blysk w oku", pewnosc siebie i poczucie humoru.

Gość maniera
dziś Musiałbyś pokazać gębę. Ale podejrzewam ze wyglądasz jak większość polakow wiec cos tam wyrwiesz.

Gość Bicu
Ale kobiet się nie wyrywa jak jakieś chwasty ;) A większość Polaków ma okrągłe głowy więc raczej nie jak większośc.

Gość gość
Ano goryl :) Najwazniejszy trening to trening mozgu a nie miesni. Jezeli IQ jest w porzadku to maga byc tez miesnie :)

Gość gość
Ciekawe ile jeszcze zdjęć tej buly wstawi... Czemu dzisiejsze chłopy to takie atencjuszki?

Gość Bicu
Stereotypowe ocenianie ludzi też nie jest zbyt inteligentne, prawda;)

Gość gość
Jak facet ma taka delikatniejsza urodę to tez jest przystojny ale musi mieć kwadratowa szczękę i ostre rysy. Jak ma gebe jak kartofel to musi miec zarost inaczej będzie z niego faktycznie kompletny brzydal. Jak gural właśnie

Gość gość
/\/\/\ Bo ma zarost i subtelnie rysy a nue kartoflana jape jak ja