Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietom podoba sie tylko jeden typ urody

Polecane posty

Gość gość
To nie jest tak. Możesz być oblech z 30 kg nadwagi i nosem na miejscu ust, ale jak masz 190 wzrostu to 99 procent kobiet wyrwiesz bez oporu. A jak masz 170 to najprzystojniejszy twarz, najbardziej zadbana sylwetka nic Ci nie da i masz szansę tylko u 0,1 procent kobiet.

Gość Bicu
16:49 100 % racji

Gość gość
Haha no nie sądzę. Każdy facet w stylu nerdowskiego charakteru tłumaczy sobie swój brak powodzenia niskim wzrostem albo kolorem włosów. Totalna bzdura.

Gość gość
Bzdura. Nieraz widuję na ulicach facetów, niby wysokich, a kompletnie dla mnie nieatrakcyjnych, więc z tym wzrostem to jakaś głupota.

Gość gość
Jak są wysocy to nieważne jak są brzydcy. I tak byś im uległa.

Gość gość
Chłopcze, bądź uprzejmy nie wmawiać mi, co bym zrobiła, bo guzik się znasz. Może patolki w twoim otoczeniu dają każdemu, jak popadnie i jest to, twoim zdaniem, norma, ale wyobraź sobie, ze są kobiety, które mają trochę inne spojrzenie na świat. Tak że wystaw czasem łeb ze swojego grajdoła, jeśli łaska.

Gość gość
Wzrost 190 przyćmi mózg każdej kobiecie. Nawet jeśli ma iq 200, fakultety z medycyny i prawa.

Gość gość
Mój ideał z wyglądu: 2 typy : -łysy namalowany koks -ciemne włosy, ciemny zarost, taki elegancki Mój mąż to Norweg. Wysoki, normalnej budowy ciała. Włosy rude :-)) Także jakby nie patrzeć ideał, nijak ma się do życiowego wyboru.

Gość gość
Cóż, każdy facet który ma niedostatek lub brak jakiejś cechy będzie nawijał na prawo i lewo o tym ze to właśnie ta cecha całkowicie i bezwzględnie dyskwalifikuje u partnerki. Zakolak powie nieważne ze jesteś wysoki, laska i tak cie oleje bo masz zakola. Niski stwierdzi ze nieważne ze ma bujna brode bo i tak jest niski. Gladkolicy powie ze nawet zakolak będzie miał powodzenie bo ma zarost jak dorosły mężczyzna. Przyznajcie szczerze ze zwyczajnie nie macie czym nadrobić waszych niedostatków w pewnych aspektach. A wystarczyło by nad niektórymi popracować. Zaczął bym od charakteru. To chyba najczęstsza rzecz która jest u Was na dość przeciętnym poziomie a moze przeważyć nad wszelkimi niedostatkami innych atrybutów mężczyzny.

Gość gość
Co ty masz z ta szczęką? :D Ja wkleiłam zdjęcia tego blond modela i akurat na szerokość szczęki nie zwracam kompletnie uwagi. Po prostu lubię taki delikatny typ blondyna. Z polskich aktorów też podoba mi się np. filip gurłacz czy maurycy popiel, którzy mają wąskie szczęki. Ooo i jeszcze jakub gierszał ;)

Gość agamemnonik
gość dziś Dobrze powiedziane. Jak ma sie ujowy charakter, jest sie nieśmialą pierdołą, pesymistą, leniem, cholerykiem ect to można wyglądać jak z żurnala a każda laska o kilku słowach ucieknie od takiego. Osobiście nie mam żadnych kompleksów na punkcie urody ale zwyczajnie mam spierdoxem

Gość gość
gość dziś Ale maja subtelne rysy. Fakt nie trzeba od razu wyglądać jak ridż z mody na sukces zeby sie podobać kobietom. Ale jeszcze nigdy nie widziałem modela z gladką i pucałowatą twarzą a właśnie taką mam aparycję. Gdybym chociaż mogł ja zakryć broda to pół biedy a tak nie podobam sie ani młodszym dziewczynom ani rówieśniczkom.

Gość gość
Mój facet jest ode mnie niższy i nie narzekam, co prawda tylko 2 cm ale jednak. Urodę też ma nieporywającą i na pewno nie w arabskim stylu, a jednak zawsze podobał się kobietom, wiem bo się znamy od dziecka i widziałam jak zmieniał dziewczyny.

Gość gość
Kobietom podoba się tylko jeden typ urody: mięsisty i skoczny, jurny murzyn młody. "Co mi po cnotach z Europy pana, gdy u Murzyna znajdę pałkę po kolana?" Myśli sobie Kasia, Zosia oraz Aga, drapiąc się po clple, co o c/h/u/j/a błaga. Nie wiedzą, jak bardzo pragnienie to złudne, póki nie wrócą z pisdami wielkimi jak studnie.