Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradziła chłopaka który mi się podoba

Polecane posty

Gość gość

Mam koleżankę jeszcze z lat szkolnych(dalsza) jakis czas temu poznałam jej faceta z ktorym jest 6 lat, i odrazu wiedzialam ze ona na niego nie zasluguje, ona nie pracowala teraz przez 3 lata a on zapieprza po 10 h dziennie jest przystojny czuły, elegancki no kurde, facet marzenie, spodobał mi sie ale to chłopak mojej kolezanki i w zyciu bym nie startowała do zajetego. Niedawno koleżanka wyżaliła mi się że 2 lata temu go zdradziła(szok) że do tej pory ma wyrzuty sumienia, że chciała mu powiedzieć ale że psycholog doradził że jak chce się naprawiać związek to w życiu nie powinno się tego wyjawiać tylko po prostu wynagrodzić. Powiedziała że się stara bardzo od tamtego czasu, że wiele razy kiedy zrobił coś złego przymknela oko bo go kocha i zaluj***ardzo. nIE ROZUMIEM JAK MOZNA TAKIEGO FACETA ZDRADZIC, od kilku dni meczy mnie mysl zeby mu o tym powiedziec. Po prostu szkoda żeby taka franca okłamywała takiego fajnego faceta kiedy może mieć przecież jakąś uczniwą dziewczynę. Co o tym myślicie?

Gość gość
Boże spraw bym nigdy nie miała takiej koleżanki jak autorka.

Gość gość
Powiedz mu o tym zasługuje na utrzciwo dziewczynę

Gość gość
Ciekawe czy byś tak do niego biegła gdyby Ci się nie podobał. Autorko a leć do niego oby jej wybaczył i oboje się na Tobie poznali.

Gość gość
Wiesz autorko, jeśli jest tak jak ta dziewczyna Tobie powiedziała, stara się i na prawde się stara to po co się wp*****lasz?