Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam już siły na dietę

Polecane posty

Gość gość

W grudniu zaczęłam się odchudzać. Startowałam z wagi 64 kg przy 160 cm wzrostu. Dziś ważę 53-54 kg. Nie mam już siły na dalszą dietę. Jestem tym wykończona. Jak odnaleźć motywację na dalsze odchudzanie?

Gość gość
po co się tyle odchudzasz? chora czy co? przestań żreć jak świnia i troche się ruszaj i ciało samo znajdzie proporcje

Gość gość
Nie żrę jak świnia, ruszam się sporo. Mimo to waga stoi w miejscu od dłuższego czasu.

Gość Wiktoria HJ
U mnie tez był taki moment, na szczęście koleżanka poleciła mi Slimunox i u mnie od tamtego momentu waga znów systematycznie spadała.

Gość gość
Aktywność fizyczna to najlepsze rezultaty

Gość gość
Dokładnie szybko i skutecznie odchudziłam się stosując tabletki Slimunox.Jeszcze nigdy wcześniej nie udało mi się schudnąc w tak krótkim czasie tak dużo.Podpisuję się obiema rękami pod wszystkimi pozytywnymi opiniami na temat tych tabletek

Gość NÓW_ZNÓW
Ja też :(

Gość gość
pozdrawiam autorkę, ja odchudzałam sie 3 LATA, schudłam 20kg, ale chciałam wiecej. Doszłam do sciany, psychicznie jestem wykończona rygorem, dyscyplina, wyrzutami sumienia, ze mam ochote na czekoladę itd. Wyczerpał mnie temat diet doszczętnie, a ciało odmówiło dalszej współpracy. Mam dość licytowania się z ciałem o każdy kilogram, trwa to długo, kosztuje wysiłek i dyscyplinę, a przy byle okazji, np. okres, dwa dni bez cwiczeń i ledwie jeden deser i już po kilku dniach tyjesz tyle ile chudłas przez 2 tygodnie. Mam dośc tej niesprawiedliwości w naturze. Jestem szczupła, ale mam mięsko po prostu, moze to i nawet sexy, nie wiem. pewnie, ze chciałabym być idealnie szczuplutka, wtedy nie ma wyrzutów suemienia przy jedzeniu, no i faceci to lubia. Ale ja fizycznie i psychicznie nie mam już siły do tego stopnia, że jestem gotowa zaakceptować siebie tak jaka jestem teraz byle móc czasem zaszaleć, serio. Na diecie ani żółtego sera, ani sałatki z gorgonzola, ani wina, no k***a nic nie można i weź tak żyj kilka mieisęcy lub lat. Pilnuj godzin posiłków itd. Nie mam na to energii mentalnej. No i lubię lekkie, rzeźbiace treningi,a nie takie po których sapię jak osioł i poce sie jak swinia, a żeby schudnac, to trzeba się tak katować kilka razyw tygodniu kilka miechów. Przeżyłam to, owszem, ale nie moge już dłuzej wytrzymac;-(