Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drga mi powieka w oku...czy to cos zlego?podobno stwardnienie rozsiane moze byc

Polecane posty

Gość gość

Droga mi często powieka w oku..raz górną a raz dolna.. Co jakis czas sie to pojawia..martwie sie bo to objaw stwardnienia

Gość gość
Braku magnezu raczej....

Gość gość
Autorko widzę że dr Google już poszedł w ruch. Raczej magnez sobie weź np magne b6.

Gość gość
Ja jestem panikara a nigdy nawet o tym nie szukałam :D Tez tak mam raz na jakiś czas, i też uważam, ze to raczej z minerałami ma związek.

Gość gość
A jakis magnez musujacy dobry znacię? Nie cierpie tabletek

Gość gość
Stwardnienie rozsiane daje raczej poważniejsze objawy, nie do przeoczenia. :)

Gość gość
Radziłabym nie wpadać w panikę, bo powód drgania tej powieki może być błahy i łatwy do rozwiązania. Uważam, że jest to tylko brak którejś z witamin (lub kilku), przemęczenie, częsty stres, czy odwodnienie. Najgorzej, to nakręcić się z góry na coś bardzo poważnego, śmiertelnego wręcz. W tym przypadku, to może lepiej zacząć od przyjmowania witamin, picia dużej ilości płynów, unikania stresu, przebywania na świeżym powietrzu i ogólnego spokoju, niż od skazywania się na jeszcze większy niepokój. Jeśli drgania powieki nie ustąpią, to wtedy lepiej wybrać się do lekarza, a on już zleci dokładne badania. Ale, uważam, powody tej przykrej dolegliwości okażą się naprawdę błahe i wizyta lekarska potrzebna nie będzie. Bardzo często jest tak, że organizm wysyła nam sygnały, by mu pomóc, zainteresować się nim. I, żeby go podreperować, wystarczy naprawdę kilka małych zmian, by wszystko wróciło do normy. Przyjmowanie witamin lub magnezu, czy picie większej ilości napojów nie jest niczym wielkim. Życzę spokoju; dbaj o siebie..

Gość gość
Za mało magnezu

Gość gość
Tu autorka Ale ja wlasnie pij***ardzo duzo codziennie ,bo 2,5- ,3 litra

Gość gość
Jeśli wodę pijesz to mogłaś wypłukać minerały z organizmu. Kup sobie dobre witaminy A dolegliwości miną.

Gość gość
Brak magnezu albo na tle nerwowym

Gość gość
a może to objaw braku seksu

Gość gość
Woda nie wyplukuje magnezu kręty ki Wody duzo trzeba pic wlasnie

Gość gość
Wielu osobom się to zdarza. Mi też się zdarzy raz na ruski rok, wypiję dwa magnezy i przechodzi znów na długi czas. Kawa bardzo wypłukuje magnez, jeśli palisz fajki również możesz mieć problemy z niedoborem.

Gość gość
Już dwie godziny temu napisał ktoś dobrze, ze to brak magnezu, a Wy dalej o tym.

Gość gość
Ale nie pije kawy i nie pale..jem zdrowo..cos mi musi ten magnez wyplukiwac..dziwne

Gość gość
gość dziś Ale nie pije kawy i nie pale..jem zdrowo..cos mi musi ten magnez wyplukiwac..dziwne x Może ostatnio jadłaś mało produktów które akurat zawierają magnez. A czarną herbatę pijesz? Alko? To też wypłukuje. Nie masz się czym przejmować czasem po prostu tak się zdarza.