Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zaczadzilam męża pierdami

Polecane posty

Gość gość

Jakoś twardo śpi, i nie słychać chrapanie.A ja od 30min strzelam z karabinu maszynowego(z d**y)

Gość gość
Hahhah coś Ty jadła? przyznaj sie :D

Gość gość
Fasolkę po bretońsku na kolacje a na obiad kapuśniaczek i bigos z kiełbasą podwawelską podsuszaną

Gość gość
O matulu :D to faktycznie zabójcza atmosfera u Was panuje... :P aż trudno uwierzyć, że ktoś z własnej woli zjadł taką mieszanke wybuchową

Gość palę_maile
a co On wypił, że nie czuje jak capisz i pierdzisz z zadka ?

Gość Maryja z Nazaretu2
wyrwij mu poduche spode łba,zobacz czy sie ruszy...ja mojemu taka robie zeby sprawdzic czy oddycha jak na czworaka wraca z baru.

Gość palę_maile
widzimy na tym przykładzie dobroć kobiety i zadbanie kobiety aby facetowi ciepło było i kołderką śmierdzącą niech się okryje, niech się nawącha smrodów z duupy a jutro będzie bardziej posłuszny, jako otępiały pod wpływem pierdzenia , czyli good idea

Gość palę_maile
podobno wg kobiety idealny facet to oczadziały facet i zapierdziany facet , można z takim zrobić wszystko !

Gość gość
Ładne dziewczyny nie pierdzą.

Gość gość
Gaz usypiając mu zapodałaś pod kołdrą, tzw głupiego Jasia, więc nic dziwnego, że mu się dobrze śpi :D

Gość palę_maile
łatwa dziewczyna, gdy wychodzi z łazienki to zwyczajnie się tłumaczy, misiu, misiaczku mój jedyny i kochany , przed wyjściem z łazienki wylałam na siebie całą karafkę perfum słodko-gorzkich ale nie gniewaj się misiaczku na mnie, już pod prysznicem zdrowo nabroiłam i napierdziałam a w końcu zostawiłam w kibelku moje kupsko i tak śmierdzi, że uciekłam z powodu tego smrodu z łazienki , nawet nie byłam w stanie spuścić wody w kibelku, tak capiło misiaczku mój jedyny, czy jesteś odważny aby wejść do kibelka i spuścić wodę w kibelku i moją kuupę ? bardzo dziękuję , że polewasz kolejnego drinka do mojej szklanki, kocham misiaczków, którzy polewają i mnie bzykają

Gość Stary prawik 34
Chciałbym żeby mi jakaś zapodała gaz usypiający, a tu takiego c***ja.

Gość palę_maile
zgadza się dzisiejsze kobiety są bardzo dziwne , nagle woła, zatrzymaj auto , zatrzymaj natychmiast , już i teraz zatrzymaj , więc na wsi, wiocha, przystanek autobusowy PKS a kobieta kieckę podwija, drzwi auta otwiera i nie wychodząc z auta gołą duupę wywala i szczy i sra , nawet porządnie duupy nie wytrze i woła, teraz jedziemy dalej, już jest dobrze teraz

Gość gość
I jak tam? przeżył małżonek? :D

Gość gość
Tak,spoko... Ale piłam maślankę na kolację i orzechy wcinalam.Dzis jak strzelam,to i naboje wylatują :) Swoją drogą to temat drodze się rozkrecil:D wiecie czemu? Bo jazdy gazuje pod kołdrą

Gość gość
Za to jak mąż się spierdzi,to ja mam plecy spalone.Taki ogień. To te kebsy z ostrym sosem.Zastanawiam się jakby tak samochód zarł kebsy,to zamienilby się w rakietę .Chociaż kosmos by sie zwiedziło.. a tak to tylko dziury wypalone w tapczanie

Gość gość
No to prawda, nikt nie jest święty i każdy gazuje, tylko nie każdy się przyznaje ;) Heh po maślance też pewnie niezłe aromaty odchodzą :classic_cool: :P

Gość gość
A propos kebsa... Mawiają, że dobry kebab piecze 2 razy :D

Gość gość
23:13 no ,gadam ze ogień

Gość gość
Dobrze że chociaż masz czym mu oddać :P

Gość gość
ja lubię jak kobieta próta mi do pyska mniamniam , cho ,j .po tym twardnieje mi jak kamień