Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zycie po zyciu inny wymiar cialo astralne

Polecane posty

Gość gość
Mimo że wszystkie one wydają się pochodzić z okolic wymiaru astralnego, wiele z nich potrafi działać w strefie czasu rzeczywistego. Na nieszczęście niektóre z nich czerpią przyjemność z dręczenia dokonujących projekcji, szczególnie Na płaszczyznach astralnych możesz znaleźć absolutnie wszystko dzięki płynnej naturze ich wielu wewnętrznych środowisk. W pewnym sensie wymiar astralny może być porównany do oceanu

Gość gość
Dzis znowu nowe tereny do zdobycia W pewnym sensie podejście astralnych istot jest bardzo podobne do podejścia do ludzi obcych w fizycznym wymiarze. Większość ludzi jest ignorowana przez nieznajomych, nawet gdy uprzejmie pytają o drogę lub zadają jakieś pytania. W najlepszym razie otrzymają pobieżne odpowiedzi od ludzi pośpiesznie oddalających się i aktywnie ignorujących pytającego. Astralne istoty, jak większość nieznajomych, nie wydają się być zadowolone z angażowania się w nie swoje sprawy, gdyż zwykle mają własne rzeczy do zrobienia. Podczas projekcji okazjonalnie możesz napotkać innych ludzi dokonujących projekcji, lecz większość z nich nie będzie tego świadoma. Wydaje się, że ich świadomość i pamięć dotycząca fizycznej egzystencji, tego kim i jacy są, bardzo się zmienia. Wielu wydaje się lunatykować lub śnić, albo postępować zgodnie z płynącym życiem i wydarzeniami świata astralnego, jakby byli jego częścią i aktualnie żyli w nim. Często są całkiem zaskoczeni, gdy pokazuje się im na przykład, że potrafią latać. Podejrzewam, że ta zmienność pamięci i świadomości jest spowodowana wieloma czynnikami, takimi jak:

Gość gość
Tak ,a jak wiadomo w oceanie plywaja rozne stwory i potwory....nawet bibila o tym mowi

Gość gość
Czas na prysznic zaraz i potem cdn > rozwój i aktywność energetyczna, > ilość energii płynąca do wyprojektowanego sobowtóra z jego fizyczno-eterycznego ciała, > czy dokonujący projekcji doprowadził do wyjścia świadomości, czy nie, > czy później nie utracił świadomości. Świadome wyjście poza ciało wydaje się być przyczyną znacznie większego przepływu energii do wyprojektowanego sobowtóra niż przy projekcji podczas snu. Jest również prawdopodobnym, że nieprzerwana kontynuacja świadomości, powstała dzięki świadomej projekcji, usuwa wiele sennych właściwości związanych z istnieniem w innych wymiarach.

Gość gość
Widze ,ze jestes tym zafascynowany ....wiec pisz nie bede Ci przeszkadzac.

Gość gość
Wiec jesli ktos chce miech wierzy lub nie Tak samo jak jest dobro i zlo Czy zle dusze ilu z was cos straszylo po smierci bliskich czy ogolnie Takie sa fakty Nawet byl film o Emili Rose

Gość gość
00:07 Ogladalam ten film.....ale teraz bym juz nie obejrzala

Gość gość
Witam noca Nigdy nie zajmowałam się tym zjawiskiem, a wręcz uważałam go za absurdalny. Jednak po opowieściach mojej koleżanki ten temat zainteresował mnie dużo bardziej. Ona opowiadała mi o ludziach, którzy doświadczali przez OOBE pięknych i ciekawych rzeczy: latali, chodzili po mieszkaniach sąsiadów, grali na gitarze choć w rzeczywistości kompletnie tego nie umieli itd,. choć byłam też świadkiem jak jej znajomy ostrzegał ją by ona sama tego nie robiła, bo gdy on doświadczył raz tego stanu zobaczył swojego sąsiada całego we krwi leżącego w wannie przez co nabawił się bezsenności. Ja bardzo chciałabym tego doświadczyć chociaż raz w życiu, ale strasznie się boję, bo czytałam o ludziach, którzy ześwirowali, przestali odróżniać sen od jawy, mieli ataki serca podczas snu, a nawet, że można zostać opętanym. Czy to wszystko prawda???

Gość gość
Ludzka wyobraźnia i sny

Gość gość
Jest jeszcze kilka takich filmow na faktach patrzylem momentami bylo ostro OOBE tak samo jest narzędziem które można zastosować do wewnętrznych podróży i czy odkrywania siebie, swojego umysłu, obojętnie jak się to nazwie. To zdanie może być prawdziwe lub nie, zależy od sposobu rozumienia słów i od przyjętego stanowiska.

Gość gość
00:10 To prawda,ale zapomnialas dodac ze mozna wyjsc z ciala i ryzyko polega na tym ,ze mozesz juz do niego nie wrocic.

Gość gość
Gdy nie odczuwasz strachu ( możesz go się najpierw wyzbyć ) to nic Ci nie grozi. Żaden złośliwy byt nie jest w stanie opanować kogoś wypełnionego miłością. Gdy przepełnia Cię światło, nie odczuwasz strachu. Napewno nie nleżałoby praktykować OOBE tylko dla zabawy. Nie obawiaj się nie ma żadnych skutków ubocznych.

Gość gość
Tak wiem mozna nie wrocic do ciala i wtedy zgon Kilka osob tak odeszla Co do Kościoła Katolickiego. Rozmawiałem na ten temat z księdzem, który nic nie wspomniał o zakazie praktykowania OOBE. Poza tym przykład Św. Jana, którego apokalipsa to nic innego niż spisana podróż poza czas. Jeżeli przez praktykowanie OOBE staniesz się lepszym człowiekiem, nie ma żadnych przeciwwskazań abyś kontynuowała. Na temat przejęcia ciała przez inne istoty istnieje wiele poglądów: Monroe twierdził, że nie jest to możliwe. Tak po prostu. Bruce Moen twierdzi, że na czas OOBE powstaje idealny duplikat duszy człowieka, ergo ciało cały czas jest zajęte przez Ciebie, ergo nic innego nie może go zająć.

Gość gość
Milych snow zycze wszystkim

Gość gość
Nie chce nawet tego oglądać,aby nie kusić zlego

Gość gość
Dobranoc

Gość gość
Fakt lepiej nie kusic z bogiem i tak idziemy spac

Gość gość
Ja jeszcze zostaje ale pozdrawiam podroznik milych snow zycze

Gość gość
Witam ale byly doznania noca uuuuuaaaa

Gość gość
No i co.....odwiedziles mnie dzisiaj w nocy?

Gość gość
Witam nie bylem u ciebie w nocy ale zawsze moze tak byc Bardzo chcesz ?

Gość gość
Dzis spotkalem dziwna postac caly czas chodzila za mna Bylem ostro wyczerpany duzo emergi stracilem

Gość gość
PODRÓŻE POZA CIAŁEM NAJDALSZA PODRÓŻ

Gość gość
OOBE, czyli Out of Body Experience, a więc doświadczenia poza ciałem czy też po prostu projekcje astralne, nie jest dla mnie czymś nowym. Jest to zjawisko znane mi dosyć dobrze, nie raz próbowałam, nie raz miałam dziwne przygody, a wiem, że gdybym poświęciła się temu bardziej, mogłabym w końcu osiągnąć zadowalające mnie efekty. Jednak wiedzy nigdy za wiele – z tego też powodu z chęcią sięgnęłam po książkę autorstwa Roberta Noble’a, który jest jednym z najbardziej znanych podróżników astralnych i ma za sobą już nie lada doświadczenie. Książka ta to teoretyczny i praktyczny przewodnik po świecie OOBE. Zawiera w sobie całe mnóstwo informacji, a autor nie owija w bawełnę. Daje nam jasny obraz tego, co powinien – trochę teorii, trochę praktyki, a wszystko to napisane przystępnym i w pełni zrozumiałym językiem