Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zycie po zyciu inny wymiar cialo astralne

Polecane posty

Gość gość
Kto z nas nie marzył o tym, aby przekroczyć pewne granice i udać się w daleką podróż w nieznane. Tym razem sprawa wydaje się jednak ciekawsza o tyle, że dotyczy robinsonady poza własne fizyczne ciało. A to już brzmi niewiarygodnie.Coraz bardziej mnie to fascynuje co noc wychodze z ciala zamykam swoj pokoj by nikt mnie nie budzil

Gość gość
Większość z nas słyszała już nieraz o OBE, niektórzy nawet doświadczyli eksterioryzacji. Czy stan OBE jest projekcją mózgu czy też prawdziwą wędrówką, w którym dusza wędruje do miejsc niedozwolonych? Dzis mam zamiar wybrac sie duzo dalej jak zawsze podroznik :((( OBE- (Out of Body Experience) są to doświadczenia pobytu poza własnym ciałem. Jest wiele metod uzyskania tego stanu. Chyba najbardziej popularną z nich jest wizualizacja polegająca na wprowadzeniu się w głęboki trans poprzez techniki relaksacyjne. Osoba najczęściej leżąc w wygodnej pozycji wchodzi w stan pomiędzy snem a jawą próbując siłą woli poruszyć swoim ciałem astralnym

Gość gość
Mozemy sprobowac bym cie odwiedzil w snach tylko zostaw jakis znak np kartke z txtem czy cos innego Jak cos daj znac czy nadal jestes zainteresowana bym cie odwiedzil w snach

Gość gość
Paraliż przysenny czy nocna zmora?

Gość gość
A niech mi ktos powie,od dluzszego czasu widuje kogos w czarnej pelerynie -kto to moze byc.

Gość gość
A co powiecie na takie zjawisko? nie wiem czy to bedzie na temat czy doswiadczyl czegos innego,znam osobe ktora doswiadczala w dziecinstwie dziwnych rzeczy i nie sa to wymysly ani historyjki przeczytane,zmyslone bo wielokrotnie mnie prosil o to abym gdzies popytala o takie dziwne zjawiska, bylo to dawno bo ponad pol wieku temu a nawet jeszcze wiecej,byl dzieckiem rodzice wyslali go do miasta po chleb,jechaly juz autobusy wtedy,pojechal i wysiadl a tam droga przez park jak zawsze a tu nagle- oczom ukazuja sie inny krajobraz jak sawanna i zwierzeta lwy,tygrysy on chwile sie przyglada ale nagle widzi ze zwierzeta tez go widza!!!, zaczynaja biegnac do niego a on przestraszyl sie i chce uciekac ale nie wie gdzie i... nagle wszystko znika jest park droga i lawka jak zwykle w tym miejscu,noo co powiecie? to nie jest wymysl ani fantazja ani wyczytane gdzies,on to przezywa do dzis jakby to bylo wczoraj,wszystko to moglo trwac pare minut,co to moglo byc?

Gość gość
A i ubiegne Was -nie jest chory psychicznie ani nie ma sfizow itd.

Gość gość
11:36 Chcesz mnie odwiedzic we snie,a co na to twoja malzonka? A tak na serio ....to tak jak bym pozwolila na to abys wszedl w moja podswiadomosc,a tego bym nie chciala,tym bardziej ze co dzien zmagam sie z wlasnymi demonami,wiec lepiej nie ryzykuj,a tym bardziej nie namawiam Cie na wychodzenie z ciala,bo to sie moze zle skonczyc.

Gość gość
16:23 To zjawisko nazywa sie bilokacja. Sw.Ojciec Pio i Sw.Faustyna posiadali taki dar. Mysle,ze o to zjawisko chodzi.

Gość gość
Dzieki gosc 16.47 napisz cos jeszcze o co tu chodzi nim poszukam w necie.

Gość gość
Bilokacja-dotyczy zjawiska, w ktorym osoba doswiadcza obecnosci w dwoch miejscach. Jest to zjawisko nadprzyrodzone. Jesli chodzi o Sw.Faustyne Kowalska to wlasnie ona doswiadczala roznych wizji. Widziala czysciec a w nim dusze,ktore cierpia meki- z reszta potworne,widza swoje grzechy i innych i pokutuja.

Gość gość
A czemu w hipnozie regresyjnej ludzie tego czyscca nie widza?

Gość gość
11:40 Moze chodzi o stan swiadomosci,bo hipnoza regresyjna jest stanem poprzednich wcielen,zdarzen,to co tkwi w naszej podswiadomosci. Cofajac sie do poprzedniego zycia ,mozesz rozwiazac swoje problemy emocjonalne. W hipnozie raczej nie wiesz jak wyglada niebo,pieklo,czysciec,bo to jest bardziej stan duchowy,a poza tym bedac w czyscu musisz odpokutowac by wejsc do nieba ,bo tam nic nie czystego nie wejdzie. Cos na zasadzie resetu....abys nie pamietal co bylo.

Gość gość
Dziekuje za realne podejscie do rzeczy ale sie nie zgadzam bo nawet Robert Gajdzinski nic o czysccu nie wie a nagral tyle youtube pt.Dyktowania-przekazy z zaswiatow, dyktowania podyktowala nawet marka Hitlera i tam tez nic o czysccu, ale ponoc musial jeszcze raz sie urodzic aby cierpiec za zycia meki,jest tego dosc sporo,polecam jesli kogos interesuje temat np.Zycie po zyciu Robert Gajdzinski Nadal nie znam odpowiedzi Czy jest czysciec?

Gość gość
13:09 Czy jest czysciec? Jesli chcesz zglebic tematyke to na you tube jest tego troche,m.in.Bl.Anna,Katarzyna Emmerich duzo o tym mowi,bo tam byla. Jan Bosko mial wizje piekla i tez jest na you tubie trzeba tylko poszukac,kto szuka ten znajduje. Byc moze mam realne podejscie,bo zyje tu i teraz ,podobnie jest z faktem ,ze mam to a nie inne i nie mysle o reinkarnacji a o zyciu wiecznym.

Gość gość
gosc 13.24 Dziekuje za odpowiedz ale zdumiewa mnie Twoja fantazja w wypowiedzi przytocze tylko koniec ktorynie mnie zachwycil,' Nie mysle o reinkarnacji a o zyciu wiecznym' I Ty tak powaznie??? myslalam ze tylko Bog tak moze ?

Gość gość
gosc 14.20 Malo przekonujace,postaraj sie bardziej.

Gość gość
Tak,ja tak powaznie i fantazje to moze mam,ale nie taka wybujala,zeby myslec o reinkarnacji,bo dla mnie to zycie ,ktore dostalam jest wazne. "Zycie po zycie " istnieje i bardziej zalezy mi na zbawieniu swojej duszy niz na regresji. Wole sie opierac na bibli i na doswiadczeniach jakie przezywali swieci ludzie( np.sw.Faustyna Kowalska ,poczytaj jej dzienniczek,a dowiesz sie wiele)niz na jakis ksiazkach goscia Roberta Gajdzinskiego,ktorego pewnie uwazasz za swojego "GURU". A jesli tak Cie interesuje "Zycie po zyciu"to zapraszam do ksiazki Moody Raymonda i ksiazke pt."Zycie przed zyciem Moody Raymond. Tam jest duzo przykladow,poczytaj sobie.

Gość gość
Widze gosc ze masz wiadomosci,ciesze sie ze spojzales chiciaz na Roberta Gajdzinskiego bo wydaje mi sie rowniez ciekawy nie jakies Guru, facet ma swoje teorie jes po Kul-u i ma raczej pojecie wiec przedstawia swoja teorie w sposob jak najbardziej przystepny a czy prawdziwy? zycie ... Poczytam wiecej bo oczywiscie nie mamdoglebnej wiedzy na ten temat ,wg.mnie poprostu facet przedstawia inna rzeczywistosc niz ta co znamy,mozna nawet porozmawiac z gosciem.

Gość gość
fajny temat

Gość gość
W regresji u Gracjany z Hiszpanii jest Bog w wielu hipnozach i ludzie z Bogiem rozmawiaja tak normalnie tylko ze telepatycznie,istnieja tez inne postacie Boskie ale jest to troche skomplikowane dla nas ludzi,mozna zobaczyc na you tube wrazenia gwarantowane.

Gość jjj85
Powiem tak do wszystkich tutaj ściemniaczy;) Stawiam 10000zł akurat mam na takie okazję, że udowodnię wam że ściemniacie z tym wychodzieniem z ciała:D Ktoś chętny? Mam nadzieję że się nie boicie, taka szybka kasiorka:D