Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny co sadzicie o zachowaniu mojego chlopaka ? czy on cos czuje do ex ?

Polecane posty

Gość gość

Byl z nia tylko 3 miesiace...'tylko', moim zdaniem o 3 miesiace za dlugo. To byl zakazany zwiazek a jednak w niego weszli. Reszta niewazna.Ona zerwala, on z kolei ja dreczyl jakis czas, podjal probe samobojcza, bylo ostro i nieprzyjemnie. Ona go olala, nie dazy do kontaktu, a jego proby zbywala. To bylo w zeszlym roku. My spotykamy sie od 3 tygodni, wiec staz mamy krotki. Ostatnio spal u mnie i mial isc na 19 do pracy. Tak mi powiedzial. Cos mnie podkusilo by za nim wyjsc, choc nigdy tego nie robilam... Okazalo sie, ze poszedl pod dom tej ex i sledzil ja cala droge. Poczekal godzine az wyszla z fitness gdzie ma zajecia 2 razy w tyg.I poszedl za nia pod dom i wrocil do siebie. Przyznalam sie ze wiem, zaczal przepraszac, powiedzial, ze po prostu sie o nia martwi a ja bylabym zla. Powiedzial mi, ze ona sama chodzi bo kolezanki maja nie po drodze i spotykaja sie na miejscu a chlopaka ona tez nie ma na miejscu i dlatego poszedl, bo nie chcial zeby jej sie cos stalo. Najlepsze ze do kolegi pisal na messengerze ze ja sledzil i ze ladnie wygladala, ze dawno jej nie widzial i mial teraz okazje ja zobaczyc (skas sie dowiedzial o tych zajeciach dlatego poszedl chociaz ma az 40 min pieszo do niej), ze martwi sie o nia, nie chce zeby jej sie cos stalo itd i ze chce ja chronic. Powiedzcie mi czy to normalne??bo ja mysle ze nie a on wmawia ze to nie jest zagrozenie dla nas :O??

Gość gość
Daj sobie z nim spokój , to jakiś świr

Gość gość
szybko przeczytalas

Gość gość
Debil jakiś. Widać że go ciągnie do byłej więc zasadz mu kopa.

Gość gość
Nad czym sie tu zastanawiać , przecież ten chłopak ma mega problemy psychiczne .

Gość gość
On juz nie szuka kontaktu z nia,tylko ostatnio tak zrobil.W sumie z jednej str szukam potwierdzenia ale z drugiej mam nadzieje ze jednak ona nie jest zagrozeniem i ze nie poleci na jej kiwniecie palcem

Gość gość
Koleś: 1. Okłamuje cię 2. Miał próbę samobójczą ( o ile to prawda bo skoro kłamał, że idzie do pracy to może sobie kłamać we wszystkim) 3. Śledzi kogoś!!! Chciałabyś, żeby łaził za Tobą facet, zostawiłaś ROK wcześniej?! Chciałabyś, żeby OBCY ci człowiek wszystko o Tobie wiedział, dokładnie o której godzinie gdzie szłaś?! Czekaj, jesteście razem ledwie 3 tygodnie, koleś zachowuje się jak psychol i stalker a Twoim największym zmartwieniem jest czy nie wróci do byłej, błagam :D

Gość gość
Mialam tak nie wypijesz mu z głowy ex zawsze będziesz ta druga póki nie urwiesz kontaktu z nim.. mnie mój ex pobił jak się dowiedziałam o tym że robi takie rzeczy .. byłam z nim rok. Nie masz szans . Jesteś na zapomnienie Ale on nie zapomni. Skoro olal Cię nie jesteś dość dobra.

Gość gość
Ale tak to wyglada ze on dalej cos do niej czuje . To nie jest normalne , ze ja śledzi . Ta dziewczyna pewnie nawet go nie chce wiec nie wiem czemu boisz sie ze ona jest zagrożeniem. Wyglada na to ze ona żyje własnym życiem a on ma jakaś fobie na jej punkcie .

Gość gość
Gdzie wy takich amantow wyrywacie? Ciekawa jestem.

Gość gość
"powiedzial, ze po prostu sie o nia martwi", "dlatego poszedl, bo nie chcial zeby jej sie cos stalo" Hahaha najgłupsze wytłumaczenie ever :D Koleś chowa się gdzieś po krzakach żeby "chronić" dziewczynę, z którą od dłuższego czasu nie ma kontaktu, która sama go olała i do tego kontaktu nie dąży. Jeśli to nie prowo to.. jeśli odejdzie to chyba tylko wyświadczy Ci przysługę :D

Gość gość
Powiem Wam tak. Znam go 3 lata,zblizylismy sie ostatnio i wiem ze ta proba samobojcza byla bo glosno o tym bylo.Wlasnie dzieki tej dziewczynie bo on ja blagal zeby nie mowila a ona komus przekazala i sie roznioslo ,potem zaczal ja dreczyc i zwolnili ja z pracy przez niego.Rozstali sie w listopadzie..

Gość gość
potem zaczal ja dreczyc i zwolnili ja z pracy przez niego.Rozstali sie w listopadzie.. x No to nieźle musiał nawywijać skoro aż wyleciała przez niego z pracy. W jaki sposób ją dręczył?

Gość gość
Dreczyc ? Tzn.?

Gość gość
Szkoda, że muszę już iść spać. Gdyby nie to, to bym uszykowała popcorn, bo tu się niezłe kino odwala :D A tak serio. Koleś śledzi jakąś laskę, byłą czy nie byłą, mniejsza o to, a Ty siedzisz na tyłku przed laptopem i się głowisz, czy Cię nie zostawi?! Przykro mi to mówić, ale musisz popracować nad swoją pewnością siebie, bo nie wierzę że ktoś może być aż tak zdesperowany, żeby być z takim świrem!

Gość gość
Jestem na niego bardzo zla, ale gdzies tam mam nadzieje, ze on do niej juz nic nie ma i to bylo bezinteresowne zachowanie. Jest bardzo opiekunczy w stosunku do mnie,dba,troszczy sie..A ta dziewczyne zwolnili bo zaszkodzil jej w podobny sposob co ona jemu.Ona ujawnila ta jego probe samobojcza i to co mowil do niej a on - ujawnil to co ona mowila.Moze dodal cos od siebie ale po tym ja zwolnili

Gość gość
Dreczyl ja obgadywaniem, zbieraniem info na jej temat i wykorzystywaniu przeciwko niej. Dzis jest cisza,nie msci sie,przeszlo mu ale odwalil wtedy drame jakby swiat sie zawalil

Gość gość
Pomysl że gdy coś pójdzie u was nie tak skończysz jak ona. Faceta poznaje się po tym jak kończy. Widać że on ma coś nie halo z głową bo kto normalny tak się zachowuje i do tego robi szopke z samobójstwem? Myśl racjonalnie dziewczyno bo będziesz płakać.

Gość gość
ale gdzies tam mam nadzieje, ze on do niej juz nic nie ma i to bylo bezinteresowne zachowanie X Chyba śmieszna jesteś. Żaden normalny człowiek nie śledzi swoich byłych. ŻADEN. Po co mu wiedza gdzie i w jakich porach łazi jego byla? Aaa i nie ludz się że to było "tylko raz" bo uwaga - skoro on dokładnie wiedział o której godz ona wyjdzie z domu to znaczy że śledził ją już wcześniej. Świr i psychol a poza tym LITOŚCI on okłamał cię już po 3 tygodniach związku!!! Bez skrupułów okłamał że idzie do pracy a nie poszedł i co myślisz, że za miesiąc albo rok będzie lepiej? :D

Gość gość
Gdyby kobiety nie były tak ślepe i naiwne to żadna by tutaj nie musiała się zalic i głupich pytań zadawać. Taka prawda. Rozumiem że chłop nie kiełbasa i nie wyczujesz i że można się nabrać gdy zachowuje się dobrze ale mieć czarno na białym psychola i się łudzić że jest albo będzie ok to trzeba być naprawdę zdesperowana.

Gość gość
Gość to psychol ale trafił na ciebie też bez mózgu, stworzycie udana parę debili.

Gość gość
jak szla sama to moze sie martwic zwlaszcza gdy okolica niebezpieczna

Gość gość
co w tym zlego ja bym sie ccieszyla z takiego kolegi. to znaczy ze mu zalezy

Gość gość
Uciekaj jak najdalej od niego

Gość gość
nawet nie czytałem - za długie. Jedyne co do niej czuje - to pewnie wzwód - a to odznaka że słabo się starasz lub go znudziłaś. Przemyśl moje słowa.

Gość gość
przestań się rozpisywać na 400 stron bo ta historia jest powszednia jak kostka do sracza - znudził się tobą, chciał poroooochac tamta, tamtą się znudził wiec chciał wrócić do ciebie - serio. Daj mu w ryja i go spław albo dalej z nim bądź jako frajer w spódnicy tylko nie zakładaj kolejnych tematów o tym samym.