Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zafascynowala mnie...

Polecane posty

Gość gość

Ubieram sie co dzien w cos innego, ekstrawaganckiego, codziennie pachne innymi perfumami, uprawiam sport, mam swietna sylwetke. Dostrzega to i mnie wiekszosc dziewczyn. Jedne uwielbiaja, inne nienawidza ale zwracaja uwage i jest jedna ktora zafascynowala mnie, postawila mi kawe i milo sie rozmawialo. Odwiozlem ja do domu. I odmladzam sie, stosuje nawet maseczki zeby wygladac dla niej mlodo najmlodziej a ona...rozmawia ze mna i dalej nic. Nie wiem czy jest sama. Juz nawet uzylem sztuczki z zazdroscia i troche poskutkowalo ale nadal nie wiem czy jest sama, czy chce mnie. Macie moze jakies inne pomysly, inna maseczke zeby jej sie spodobac tak jak ona mnie? Probuje sobie to jakos tlumaczyc ze to kolejna dziewczyna. Ale nie moge przestac myslec o tym jak fantastycznie moze calowac. Pomocy !

Gość gość
Fajnie. O tym jeszcze nie wiedzialem. Dzieki.

Gość gość
na zmaeszczucha naloz jej gruba warstwe..

Gość gość
Spoko. Może pomoże.

Gość gość
Ok. Bede gladki i mlody. Ale czym by tu jeszcze ja ująć? Niby komplementuje mnie, ze jestem bystry ale to takie gadki jak do kolegi :o nie chce byc jej kolega :o

Gość gość
Nie znam się więc nie pomogę. Piękny i gładki powinien sam w sobie przyciągnąć. Tak myślę.

Gość gość
Powinien ;) niby przyciagam wzrok i jej towarzystwo ale ona jest bardzo powsciagliwa. Nie rzuca mi sie na szyje, nie wysyla e maili z serduszkiem, nie zaprasza do siebie na kolacje ze sniadaniem, nie zaklada ponczoch. Tylko patrzy mi w oczy, czasem sie usmiecha, powie cos milego i jest bardzo skryta, tajemnicza, niewiele o sobie mowi. Rozmawia tak neutralnie. Czasem dotknie mojej reki, ramienia.

Gość gość
Zakłada pończoch? Matko co ty wymyslasz chłopie. Nie znam się na podrywie. Dobranoc.

Gość gość
Chyba nie zaklada ponczoch ;) nie pokazywala...

Gość gość
Moze ona jest zajeta bo nie wiem jak inaczej to wyjsnic. Niby mnie widzi ale nie widzi?

Gość gość
Boże czemu wy jesteście takimi jelopami. Zapytaj ja o to. Boli cię otworzenie gęby do kobiety? Wątpię że cię pogryzie. Skoro jesteś taki z******ty jak w opisie to tym bardziej z czym masz problem?

Gość gość
Po prostu nie chce wyjsc przed szereg jak nie ma sensu? I wyglupic sie? Chyba byloby latwiej gdyby o sobie cos opowiedziala i zabrzmialo jak zawoalowana propozycja. Wtedy zaprosilbym ja gdzies i wiedzialbym ze ona chce. A tak to jest dziwnie. Niby tak na mnie patrzy i rozmawiamy, niby popijalismy kawke i niby nieco zazdrosna ale to moga byc tylko zarty i droczenie sie. Ze podobam sie innym nie znaczy akurat jej a nawet jesli to chcialbym sie upewnic ze chce tego a nie ze akurat jej sie nudzi to wyjdzie ze mna. Moze gdyby mnie czesciej przypadkiem dotykala.

Gość gość
Tego nie sprawdzisz. Umów się. Albo odmówi albo się zgodzi. Nawet jeśli ma cię gdzieś w tym sensie to wyjdzie przecież w praniu. Nikt ci w mordę nie da. No i to ty jesteś facetem więc ty jesteś od takich rzeczy. Z igły widły robisz.

Gość gość
Moze. Ja nigdy nie bylem zbyt smialy w tych sprawach. Moze umiem sie rozkrecic ale kiedy jest na to wyrazne przyzwolenie i pragnienie z obu stron. A tak to nawet jak wyjdziemy na te kawe to moze i tak nic nie rozwiazac bo niekoniecznie jest we mnie zakochana. A moze jest zauroczona ale tez tak sie skrada jak ja. Nie wiem. Wolalbym zeby to wyszlo z kontekstu naturalnie a jest jakos dziwnie i nie wiem czemu. Moze zastosuje inna maseczke ;)

Gość gość
zacznij mówić teksty prowokujące zaczepne komplementujące może ,wymyśl coś

Gość gość
Zachowujesz się jak baba bo one lubią tak analizować każda p*****le.

Gość gość
a moze Onapotrzebuje wiecej czasu a Ty chcesz juz zaraz:D

Gość gość
Albo jest taka jak Ty w tym całym zachowaniu i stąd ta niewiadoma;)

Gość gość
Autorze, polecam maseczkę liftingującą ;-)

Gość gość
Trafiła mu się cnotka porządnisia więc plan strategii opracowac trzeba inaczej mordęga na potęgę nie lepiej jakimś łatwiejszym kąskiem się zając?P Pomysl chłopie w koncu kazda ma to samo!:D

Gość gość
8.38 widać żeś chłopczyk w krótkich spodenkach i ze smakiem pod nosem ;-)

Gość gość
Smarkiem :-)

Gość gość
Maseczke wyprobuje ;) myslicie ze teafila sie porzadna ktora potrzebuje wiecej czasu ? To by znaczylo ze maseczki dzialaja ;)

Gość gość
Troche sie wstydze...nawet probowalem to powiedziec, zaprosic ja ale jak ja widze to krew zaczyna sie we mnie burzyc i tak mnie oniesmiela ze jak najszybciej koncze rozmowe

Gość q odpowiedzi
Co to znaczy, ze sie odmladzasz? Jestes od niej o 20 lat starszy czy jak?

Gość gość
no nastepny sie napalił na 20 latke no ale skoro Konrad czy taki Strasburger pryki 70 letnie maja 30 latki to czemu nie On?:D

Gość gość
Ech, fajne provo, nawet 8/10:)

Gość gość
He he w sumie moze to rowiessniczka. Nie wiem ale mlodo wyglada to ja tez chce tak

Gość gość
to popros niech Ci zdradzi nazwę kremu ktorego uzywa:P Może i ja skorzystam;)