Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupno psa z Czech, czy to oszustwo?

Polecane posty

Gość gość

Czesc, znalazłam na internecie ogłoszenie ze sprzedaza psa-maltanczyka. Problem w tym, ze na ogloszeniu bylo napisane, ze hodowca jest z polski. Po napisaniu do niej otrzymalam wiadomosc w jezyku angielskim, przetlumaczona na polski. Chca dostarczyc mi psa z Czech (?) podobno podroz trwa do 3h i jest bezpieczne. Ok, problem w tym, ze teraz czytam na ten temat w internecie i duzo osob wypowiada sie tam, ze padli ofiara jakiegos nigeryjczyka, ktora naciaga. Czy ktos z was spotkał sie z czyms takim? A moze transportowaliscie tak psa i sprzedawca okazał sie godny zaufania?

Gość gość
Jesli kazali ci przelac pieniadze na konto przed zobaczeniem psa to uwazaj. Jesli masz zaplacic przy odbiorze to ok, chociaz nie masz i wtedy pewnosci czy pies nie jest chory. Zawsze lepiej jest jednak moc sobie obejrzec warunki w jakich pies jest hodowany.

Gość gość
Napisalam do kobiety, ze jestem zainteresowana. ona odpisała, ze przetransportuja mi psiaka, ogolnie wyslala mi informacje o nich, zadała pare pytan i wyslala filmik z nimi. Ja odpisałam i zapytałam o cene tego transportu i jak bedzie to wygladało. Narazie czekam na odpowiedz, jednakze w pierwszej nie było nic o przelewie wstepnym za psa. z drugiej strony pod mailem tej "kobiety" kryło sie wiele ogloszen o roznych rasach psów i to mnie zaniepokoilo. :(