Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologiczna corka mojego męża ciągle ciągnie kase chcemy ograniczyc alimenty

Polecane posty

Gość gość

Nie dostala sie na medycyne i ponoc caly rok sie teraz uczy. Ale jednoczesnie nie pracuje, wiec podjełam ostatnio rozmowe z mezem aby moze odebrac jej te alimenty. Jak ta sprawa wyglada? Mature znowu zdaje w polowie wiosny ale nie wiadomo czy sie dostanie. Czy mozna przed ogloszeniem wynikow czy sie dostala, wystapic do sady aby odebral jej alimenty - trudno, mogla isc na inne studia.

Gość gość
Ale z Ciebie wredna baba. Dlaczego patologiczna skoro się intensywnie uczy?

Gość gość
Może i można, ale zapewne jak tylko założycie sprawę młoda zapisze się do pierwszej lepszej szkoły policealnej czy jakoś tak i wciąż będą jej przysługiwały alimenty , za chwilę podejmie studia i również będzie uprawniona, serio chce się Wam szarpać bez sensu?

Gość gość
Tak to jest się brać za dzieciatych. Wtedy to że ma dziecko jakoś ci nie przeszkadzało.

Gość gość
Moja koleżanka nie odstala sie na medycynę i caly rok poswiecila na nauke. Korepetycje kosztowaly majatek. Nie sądzę, żeby była patologiczna skoro idzie na medycynę.

Gość gość
Moja koleżanka skończyła medycynę. Kasę od tatusia dostawała praktycznie do 30stki, mieszkanie i samochód też jej kupił. Ty myślisz, że wydatki na dziecko kończą się po maturze. Naiwna :)

Gość gość
A na czym polega ta patologia dziewczyny? Stale ciągnie kasę czyli co konkretnie robi,żeby dos extra dostać? Ograniczyć? a w poście piszesz odebrać zupełnie. Sytuacja realna,że nexia wpie/pr/za się do relacji ojciec - corka,ale to co piszesz to prowo,które słabo napisałaś.