Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Greeuy

Czy jestem pasztetem?

Polecane posty

Gość Greeuy

Nie chcę wstawiać zdjęcia, ale opiszę swój wygląd. Mam 165cm wzrostu, ważę 55 kg więc jestem dość szczupła. Mam ładne wcięcie w talii, gładkie ciało, ale malutki biust (w sumie jego brak) i małą pupę (92cm w obwodzie). Mam też krzywy kręgosłup, czego aż tak nie widać, ale jednak jest i krzywe nogi (koślawe kolana). Jeśli chodzi o twarz to mam dość regularne rysy, ale duży i lekko krzywy nos (był bardzo krzywy, ale wypełniłam go kwasem hialuronowym). Włosy też mam niestety liche, są długie do łopatek, ale wypadają i łamią się. Czy moje wady są aż tak rzucające się w oczy?

Gość gość
jesteś - odpowiedziałem na pytanie

Gość gość
ogolnie to zalezy od twarzy glownie jak masz spoko to na reszte mozna przymknac oko

Gość gość
Gdybyś obcięła włosy to na pewno wyglądałoby o wiele inaczej i korzystniej. Po co długie włosy skoro nie są ładne? Wygląd to rzecz względna. Jednemu się spodobasz, a innemu nie.

Gość gość
Jeśli chcesz to możesz wysłać zdjęcie na maila :-) Idę o zakład, że przesadzasz z tym swoim wyglądem ;) 55 kg przy tym wzroście? Jak dla mnie ok :-) masz mały biust? I co z tego?! Kuzwa gdyby tylko biust miał znaczenie to kobiety z rozmiarem do C umarły by samotnie. Ktoś Cię skrzywdził kiedyś i to widać :( W razie czego tu masz mail text33@interia.pl PS: nawet jeśli masz potrzebę się wygadac z męczących Cię rzeczy to też śmiało pisz. Postaram się Ci pomóc na tyle ile to możliwe :-)

Gość gość
Ważne że masz pipcie gładką

Gość gość
jesssu!!!!!!!!!! wariat i zboczeniec. Gładką pipcie, hahahah jak włosy na głowie takie liche to niech lepiej tam zapuszcza. zawsze przeszczep póxniej można zrobić i po kłopocie,

Gość gość
Zboczeniec? Zboczeniec woli fiuty a cipcie każdy normalny facet.