Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę byc mamusia?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam watpliwości co do ostatniego stosunku. Kochałam sie z mężem 4 dni przed spodziewana miesiączka. Niestety pekla prezerwatywa, jednak od jej założenia do pęknięcia minelo moze 4-5min. Wiec watpie aby preejakulat sie zdążył wytworzyć, jednak jasnowidzem nie jestem. Tydzien przed stosunkiem zaobserwowałam biały śluz gesty, co oznaczałoby owulacje. Po stosunku dzien zaczęły bolec mnie piersi (jak na okres) było tak przez 2-3 dni i dzis powinnam dostac okres, jednak wszystkie objawy ucichły, ani nie boli brzuch ani piersi nie sa nabrzmiałe itp...jedyne co to wahania nastroju...cykle mam 28-32 czy mogło dojść do zapłodnienia? Błagam o odpowiedz :( pozdrawiam!

Gość gość
Jak masz męża to nie problem. Gratulacje! :)

Gość gość
No mam, jednak dlatego sie zabezpieczaliśmy bo wiedzieliśmy, ze to nie jest najlepszy moment. W dodatku gdy jest sporo wydatków. Jak sądzicie? Dzis powinnam dostac...był tylko preejakulat o ile był...w dodatku objawy ucichły...

Gość gość
Niemasz innych problemow? Dorosla baba i takie gupoty wypisuje ,a ktos z kafeteri ma ci kupic to coś do sprawdzania czy zaszlaś?:-D albo ma wiedzieć huj wie zkąd czy plemnik ci wloz do jamki?:-P

Gość gość
Sama po sobie wiem że ciężko znaleźć odpowiedni moment, czasami los ma inne plany :) To może test zrób?

Gość gość
Dostaniesz 500plus bedzie wieksza rodzinka suoer oby tak dalej

Gość gość
Nie ma jeszcze dni po stosunku wiec nie moge zrobic.