Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość790

Problem z chłopakiem w łóżku

Polecane posty

Gość gość790

Chodzi o to, ze chcieliśmy iść z chłopakiem do łóżka ale z nim jest coś nie tak. Jego członek nie jest wcale twardy tylko taki zwiotczały.. i kiedy ma dojść do zbliżenia to zamiast wchodzić on gdzieś ucieka i się zawija, nie wiem jak to inaczej okreslic. Jakos obrzydza mnie ta sytuacja, kiedy on chce żebym go dotykała bo po prostu mam wrażenie, jakbym dotykała gąbkę nie penisa. Powiem ze to jest mój drugi chłopak i z tym poprzednim wszystko było ok , jego penis był jakiś inny , wydaje mi się, ze normalny taki jaki powinien być a obecnego chłopaka nawet w zwodzie nie jest zbyt duży No i bardzo taki zwiotczały, ze nie bardzo było co z nim zrobić , czasami jak dotykałam to się chował normalnie, nie czułam tego ze dotykam penisa i to jest dla mnie problem. Oczywiście jemu tego nie powiem wprost bo on uważa siebie pod tym wzgledem za ogiera, uważa ze ma dużego i grubego choć naprawdę czasami to aż odechciewa mi się nawet na niego patrzeć ze nie widzi proboemu i jeszcze opowiada o sobie jakby naprawdę był dobry w tych sprawach. Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Czym to może być spowodowane? Nie wiem czy ma to znaczenie ale ma bardzo duży obwisły brzuch jak na młodego chłopaka to naprawdę to jest lekka przeginka, ma 21 lat i jest jak na swój wiek bardzo dojrzały. Każdy daje jemu więcej. No a druga rzecz to miał wcześniej dziewczyne która właśnie na tle seksu była psychicznie chora i ciagle z nim to robiła , wręcz go wykorzystywała co bardzo go męczyło i przez to się rozstali bo nie miał życia przy niej i mówił mi , ze później to już nawet nie potrafił się podniecić , nie stawał jemu członek i właśnie się zastanawiam czy te przeżycia na to nie wpłynęły i czy da się coś z tym zrobić?

Gość gość
Nie łatwiej mu coś dosypać lub załatwić tabletki maczuga będzie stała na rozkaz dla ciebie :)

Gość gość
musisz pobudzić jego jądra do produkcji nasienia ... W czasie gdy penis stoi jądra produkują spermę nawet 5 razy szybciej niż normalnie ... Im dłużej stoi tym obfitszy wytrysk,.

Gość gość
otylosc zmniejsza rozmair penisa, to potwierdzone, on sie chowa w tlsuzczu

Gość gość
Aby odpalić link , należy myszką nacisnąć przycisk w ramce [ close it !]

Gość gość
Mi też od jakiegoś czasu pomagają tabletki IQMAN. Spośród wielu, które zażywałem do niech przekonałem się teraz najbardziej.I mam nadzieję że są na tyle skuteczne że nie będę musiała szukać czegoś innego.

Gość gość
uwaga lokowanie produktu! fake temat, nie wchodzić w linki i nic nie kupować!

Gość gość
ziew

Gość gość
Piernięcie

Gość gość
Masz całkowitą rację, IQman jest bardzo skuteczny, mi on pomógł. A co do erekcji, bo o to głównie mi chodziło, to uważam, że jest to bardzo skuteczny środek, mi w każdym razie pomógł.

Gość gość
Ja też stosowałem Iqman i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udąło mi się uzyskac. Znów mogę cieszyć się z seksu

Gość gość
Mi też bardzo pomogło zastosowanie IQman. Moim zdaniem to jeden z najlepszych środków na poprawę potencji

Gość gość
To prawda, teraz jest bardzo dużo różnych preparatów. Ja brałem IQMAN i na mnie bardzo dobrze działał, więc mogę go polecić. Innych nie znam. A ten wybrałem, bo jest oparty na naturalnych składnikach.Kolejnym duzym plusem jest to że tabletki są dostępne bez recepty.

Gość gość
Tak to jest problem i to poważny musisz poszukać dobrego psychiatre

Gość Bicu
Ja lubię jeść jej rzygi i kal

Gość gość
IQman jest idealny te tabletki działają śietnie.Szybko skutecznie bez żadnych skutków ubocznych dla zdrowia.Dużym plusem tych tabletek jest to że są dostępne bez recepty.

Gość gość
Jak najbardziej polecam Iqman, środek idealny jeżeli chodzi o poprawienie erekcji. Stosowałem go trzy miesiące i ejstem bardzo z tego zadowlony, żona zresztą też, bo takich orgazmów jak teraz to już dawno nie miała

Gość gość
Ja stosowałem iqman i jak najbardziej estem zadowlony, w końcu udało mi się znacząco poprawić erekcję, z czym od prawie roku miałem problem

Gość gość
Mi akurat pomógł i to bardzo środek iqman. Tabletki brałem 3 miesiące i od tamtego czasu mam i większego i silniejszą erekcję...

Gość gość
Eron Plus to naturalna formuła przeznaczona dla mężczyzn mających problemy z erekcją. Rewelacyjne połączenie dwóch produktów sprawia, że stosowanie Eron Plus przynosi zadowalające efekty w krótkim czasie. http://nplink.net/0RBfjEmN

Gość gość
Ja stosowałem IQman i jestem bardzo zadowolony, w końcu skończyły się moje problemy jeżeli chodzi o seks, czy raczej jego brak

Gość gość
Mi też od jakiegoś czasu pomagają tabletki IQMAN. Spośród wielu, które zażywałem do niech przekonałem się teraz najbardziej.I mam nadzieję że są na tyle skuteczne że nie będę musiała szukać czegoś innego.

Gość gość
U mnie efekt po IQman rewelacyjny, nie myślałem, ze tego rodzaju środki mogą być aż tak skuteczne. Dziś seks znów za każdym razem jest super przeżyciem

Gość gość
Stosowałem IQman gdy miałem problemy z erekcją, środek okazał się bardzo skuteczny, a od czasu gdy go zacząłem brać to problemy znikły, teraz mogę się kochac bez obaw

Gość gość
Ja też jestem zadowolony z efektów jakie nastąpiły po zastosowaniu IQman. Erekcja silna, nie ma problemów, że coś sie dziwnego dzieje w trakcje... Po prostu normalnie...

Gość gośćD _jan
Up

Gość gość
Takiego kopa jak mi dal pod tym względem IQman, to każdemu życzę. Teraz już nie mam najmniejszych problemów z erekcją .Mój sprzęt działa jak należy erekcja jest długo i o wiele mocniejsza.

Gość gość
W moim przypadku skutecznym środkiem jeżeli chodzi o poprawę potencji okazał się iqman. I nie zamienił bym tego środka na żaden inny.Ten jest skuteczny i dostępny bez wizyty u lekarza i recepty.