Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie korzystajcie z poczty na polskich portalach typu o2, wp, interia, onet

Polecane posty

Gość gość

pis ma do tego dostęp i inwigiluje dzieki wprowadzonym przez siebie ustawom inwigilacyjnym korzystajcie z portali niemieckich typu gmx, amerykanskich yahoo, gmail, aol lub rosyjskich np yandex, tam ''dobra zmiana'' nie sięga

no ja kiedys mialem gmx, ale skasowalem chyba skasuje maila znowu na wp i przeniose sie na gmx

a amerykanskie yahoo i gmail to tez sa inwigilowane, moga ci wejsc na maila i przeczesac wiadomosci, dodatkowo sprzedaja dane o tobie jakie zgromadza. to juz lepszy pis i dobra zmiana

Gość gość
"korzystajcie z portali (...) amerykanskich yahoo, gmail, tam ''dobra zmiana'' nie sięga" X Tak, zgoda, nie sięga tam pis lecz fbi, cia, nsa. Natomiast rosyskie portale jak yandex oraz vk zostały wykupione przez fsb.

Gość gość
Ja korzystam z gmaila :)

Gość gość
Ja mam o2

Gość gość
gość dziś korzystajcie z portali niemieckich typu gmx, amerykanskich yahoo, gmail, aol lub rosyjskich np yandex, tam ''dobra zmiana'' nie sięga xx BEZNADZIEJNA SAMOBÓJCZA REKLAMA szczególnie po tym jaka teraz afera wybuchła z amerykańskim odsprzedawaniem i ujawnianiem danych osobistych i wrażliwych

Gość gość
polecam tutanota.com Mozna tam za friko założyć adres z koncowką. io i. me

Gość gość
tutanote jest słabe technicznie, a protonmail inwigilowane przez USA, gmx jest niemieckie