Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Awantura w sklepie dziecko zjadło rogalika i przy kasie zapomniałam

Polecane posty

Gość gość

No po prostu ZAPOMNIAŁAM że mały zjadł, ja wychodzę a tu ta kobieta woła mnie do kasy że powinnam zapłacić za rogalika...przy wszystkich ludziach, podeszłam i powiedziałam jej że wg mnie inaczej powinna mówić zważywszy na to że to m.in. moj zakupy utrzymują ten sklep, wkurzona byłam strasznie, rzuciłam jej to 2 zł i wyszłam nie biorąc nawet reszty. Czy naprawde sprzedawczynie są takie TĘPE i nie rozumieją że ktoś może się spieszyć? Błazenada w jej wydaniu!! NiGDY TAM NIE PÓJDE JJUŻ

Gość gość
słabe prowo :D Ciekawe, jakby tak każdemu się zapominało, już pomijam, że powinno się szykować coś na drogę, żeby nie głodzić dziecka, które aż w sklepie musi już natychmiast zjeść.

Gość gość
To ty jestes tepa, bo jedzenie czegokolwiek w sklepie, przed zaplaceniem to po prostu kradziez, a za dziecko odpowiedzialna jestes ty.

Gość gość
zlodZiejka jeszcze ma pretensje,durne te prowokacje.

Gość gość
Nie to nie jest kradziez bo specjalnie tego nie zrobiłam i nie tak rozwiazuje sie takie sprawe jak darcie mordy przy innych klientach. Mogla spokojnie mnie poprosic, albo nastepnym razem przypomniec mi ze nie zaplacilam. Brak kultury u kogos takiego

Gość gość
Są tępe, są, zwłaszcza te z żabek.

Gość gość
Jeżu znów ta wariatka.

Gość gość
12.52 Brak kultury to u ciebie.

Gość gość
niedawno zjadłam za darmoszke pączka . byłam tak głodna, że chciałam tylko ugryźć ale przez przypadek zjadłam całego.nikt nie widział nie słyszał a w torebce były jeszcze dwa.- no to za te dwa zapłaciłam.

Gość gość
Trudno wymagac kultury od kasjerek - personel jest taki jaki za te pieniadze moze byc. Ale niezaleznie od tego jedzenie czegokolwiek w sklepie przed zaplaceniem to kradziez,a rodzice odpowiadaja za swoje dzieci.

Gość gość
o WŁAŚNIE ktoś dobrze napisał - te w ŻABCE są beznadziejne. Oczy tęsknią za rozumem... Czy nie rozumieją że jeżeli się usmiechną to klient sam wróci!?

Gość gość
Autorko ależ ty jesteś bezczelna. Ja to po pierwsze w życiu bym czegoś takiego nie zapomniała, a nawet gdyby (chociaż to musiałby być chyba koniec świata) to by mi było mega wstyd. A ta ma jeszcze pretensje. Szczyt szczytów

Gość gość
Powinnaś sie wstydzić, że zapomniałaś a nie rościć sobie z tego tytułu jakieś prawa

Gość gość
Przestańcie, to prowo. Niedawno było to samo, tylko z kajzerką.