Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byłyście kiedyś z facetem, który był po kursach uwodzenia?

Polecane posty

Gość gość
Mimo wszystko wolę budzić się koło swojej kobiety, z którą jestem bez tych kursów dla półgłówków:) Ale nie wiedziałem, że są takie dla gejów;)

Gość gość
Ciekawe czy chociaż jeden z „kursantów” wyrwał jakąś laskę, która nie była schlana do nieprzytomności:)

Gość gość
20’59 to pokaż co potrafisz, na razie słabo Ci idzie...

Gość gość
uuu

Gość gość
Ja bym nawet na takiego trenera nie poleciała. Za wysokie progi na moje skromne nogi :D za duże ego,a za mało rozumu

Gość gość
kobiety tak logicznie racjonalizuja ale w praktyce podejmuje decyzje pod wplywem emocji

Gość gość
Szkoda tylko, że ten gość z 20’59 tak samo emocjonalny jak kobieta i się zwinął:)

Gość gość
pua hhaahahahahahahah

Gość gość
A mnie jeden taki uczeń pua podrywał na ulicy, zaczął klepać swoje formułki wyuczone na pamięć, a ja mu wtedy powiedziałam: „bardzo podobnie mówisz do takiego jednego chłopaka, widziałam na filmiku na YouTube”. Biedak zrobił wielkie oczy i ze spuszczona głowa uciekł w druga strone

Gość gość
polecam frywolnego

Gość gość
Pewnie, że często podejmujemy decyzje pod wpływem emocji, dlatego chociaż bardzo byśmy chciały zachować się z klasą to ryknięcie śmiechem jest czestą reakcją na takich gości :D

Gość gość
Dobrze jest ogladac czasem te filmiki o uwodzeniu. To proste triki zeby olewac, nie angazowac sie itp. Ja np jak zauważę że mężczyzna stosuje cokolwiek z tego poradnika to więcej sie z nim nie spotykam. Po co facetom taki kurs? Jedynie żeby wyrywac dziewczyny tylko na seks lub jakims prawiczkom którzy nie umieja zagadac do dziewczyny.

Gość gość
To faceci sa ciency zeby ogladac i uczyc sie takich bzdur .

Gość gość
smiecha

Gość gość
tez wyczuwam, nienawidze jak ktos nie jest autentyczny.. albo ktos ci sie podoba albo nie. Po co udawac, lepiej byc prawdziwym, dlugo tego nie idze pociagnac. Moze nie rozumiem, ze to tylko dla seksu, nie jestem mezczyzna, ale latwo podobno znalezc dziewczyny chetne tylko do tego? Znam takie, acz malo. Lubia szczerych facetow, tez nie cierpia sztucznosci, taki niesmialy tez moglby sie wyrobic, pozbyc sie niesmialosci, ale byc soba, po co takie dziwne nauki. Juz psycholog lepiej by pomogl niz taki nieodouczony guru o kiepskiej inteligencji.

Gość gość
wszystkie kobiety maja przygody z nieznajomymi

Gość gość
22:53 - jaka szkoda, że Ty jesteś znajomym wszystkich kobiet i się nie zakwalifikowałeś:D

Gość gość
zmusza ich do tego biologia

Gość gość
Co nadal nie tłumaczy, dlaczego ciebie żadna nie chciała

Gość gość
Jak nie? Czysta biologia :D Tacy jak oni nie powinni mieć nawet szansy na rozmnażanie

Gość gość
hahahah, tlumacz sobie tak dalej, tylko uwazaj bo ewnie niedluga zalicze, a potem sie bedziesz tlumaczyc jak to sie stalo hahaahha i dalej wmawiaj sobie ze to pua nie dziala haahahahha

Gość gość
od jak dawna chodzisz na to pua? Bo póki co najwyraźniej dalej jesteś prawiczkiem. Swoją drogą, czy na tych zajęciach uczą też jak seks uprawiać? Bo nawet jak coś wyrwiesz to się może okazać, że nie wiesz jak "zaliczyć" :D

Gość gość
smiesznas

Gość gość
23:05 - Twierdzisz, że PUA działa, ale nadal nie zaliczyłeś? Nie widzisz w tym jakiejś sprzeczności?:) Pytanie jest retoryczne:)

Gość gość
chyba zgadłam, pan podrywacz seks zna tylko z tutoriali :D

Gość gość
zaliczylem juz po kilku godizn od szkolenia, od tamtego momentu a minelo 5 lat, zaliczalem regularnie, najwiecej na poczatku, potem mialem kilka miesiecy przerwy bo sie znudzilo mi to, potem zaczelem znowu zaliczac, pua jest swietne dziala na 9/10kobie

Gość gość
Wiesz co mi przypominają twoje posty? cytaty z filmu "40letni prawiczek" - chodzi dokładnie o tą scenę jak grają w karty i główny bohater próbuje udawać, że widział na żywo kobiecy biust

Gość gość
nie bede przekoacnyw kto byl u najlepszych wie jak to wyglada, po szkoleniu nawet bezdomy zacznie zaliczac bo to dziala

Gość gość
Za to ze słownika nie „zaczeles” korzystać do tej pory. Nie wiem czy wiesz, ale zaliczenie laski o imieniu .jpg się nie liczy. Swoją drogą ciekawe które z nich Ci odmawiają, powinieneś mieć 100% skuteczności:P

Gość gość
Już drugą stronę dostarczasz nam taniej rozrywki próbując nasz przekonać