Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byłyście kiedyś z facetem, który był po kursach uwodzenia?

Polecane posty

Gość gość
no nie mam 100% bo nie jestem mistrzem, mi wystarczy nawet 20% bo to lepsze niż 0 ja muwie jak jest naprawde, wy sie bronicie bo jestescie kobietami nie dziwie sie wam

Gość gość
23’15 jeśli faktycznie jesteś taki zdolny, to może mnie uwiedziesz? Czy znowu znikniesz, jak o 20’59?

Gość gość
Zaliczasz tylko 2 .jpg na 10? Trochę słabo. A jest szansa, że jednak zajrzysz do słownika zanim coś znowu napiszesz, bo to co „muwisz” jest żałosne:)

Gość gość
oj wy sie smiejecie, ale taka jest prawda, ja przed pua bylem lamerem, nie mialem nigdy kobiety, bylem prawikiem, te szkolenia naprawde ratuja mezczyznom zycie, albo przynajmniej je rozweselaja, wiem ze wy sie smiejecie z takich gosci, ale dla mnie np to byla wielka metamorfoza, inne spojrzenie na seks na kobiety i to prawda 1 seks mialem po szkoleniu dopiero

Gość gość
Nadal jesteś lamerem, jakaś laska czeka od 21, a Ty oprócz cienkich opowieści o pua nawet żeś do niej nie zagadał.

Gość gość
Nie wierzę, że uprawiałeś seks z czymś bardziej żywym od arbuza

Gość gość
23:28 - oplułem telefon przez Ciebie :D

Gość gość
No i naszego mistrza uwodzenia mamusia pogoniła do spania, bo jutro rano do szkoły. Życie.

Gość gość
hahaha

Gość gość
gadaj sobie dalej ja wiem co przezylem z kobietami i znam swoja wartosc. chcesz mnie na sile upokorzyc i udupic ze jakim to trzeba byc debilem zeby nie umeic nic wyrwac i na pua chodzic. ale to nie grzech, grzechem jest nie szukac rozwiazan. ja zajumuje sie jeszcze innymi rzeczami wiec zamiast zaliczac 9 lasek dziennie zaliczam 9/miesiac. ale sa ludzie sukcesu kturzy zaliczaja i 9 i wiecej dziennie, ale to wymaga i przygotowania i suplementow np testosteron, mase czasu. dowalasz mi na sile nie wiedzac ze tym samym programujesz swoj mozg na porazke, a wystorczylo by ten caly jad nienawisci i slowotok frustracji zastapic trzema slowami : SUKCES INSPIRACJA MOTYWACJA

Gość gość
Rozumiem, już wróciłeś ze szkoły:) naprawdę weź słownik, bo nie zdasz do następnej klasy. Widzisz, nie mam nic przeciwko samodoskonaleniu, motywacji czy rozwojowi. Problem polega na tym, że opowiadasz dyrdymały i w każdym Twoim poście widać Twoją niedojrzałość. A najbardziej wszystkich rozbawiasz opowieściami o rzekomym „zaliczaniu” lasek. Uwierz na słowo, ale widać że nie masz pojęcia o czym piszesz. Nie wiem gdzie znalazłeś niebawiść, na podstawie Twoich wypowiedzi przypuszczam, że nie rozumiesz znaczenia tego słowa. Dostarczasz tutaj niezłej rozrywki i naprawdę zaczynam Ci trochę współczuć. Chyba niezbyt fajnie być forumowym klaunem.

Gość gość
to sie smiej, na zdrowie, wielu ludzi mnie popiera i inspiruje sie mna

Gość gość
I znowu rzucasz żarcik:D

Gość gość
taaaa tylko ze bez tego nie da rady, kazda kobieta nawet ta tzw porzonna ma od czasu do czasu syndrom su;;;ki i sie puszcza no to chyba nie jestem kobietą :)

Gość gość
Nie. Te kursy są chyba dla idiotow przez idiotow tworzone.

Gość gość
Kturzy. Pewnie korzystał z kursu u tego lysego z tv. Nie wiem kogo ty zaliczasz ale to musi być jakiś gorszy sort.

Gość gość
Już ustaliliśmy, że najbardziej żywy jeśli chodzi o jego zaliczanie był arbuz:)

Gość gość
smieje sie z was, typowe poslkie myslenie ale hejtujac mnie oddalacie od siebie sukces na dlugo

Gość gośclisek
Wiecie mnie uwiesc sie nie da bo to ja wybieram, natomiast doceniam ze niesmiali mają odwagę zareagowac na moje kuszenie, jesli te kursy dają im wiecej pewnosci to ok, natomiat sama manipulacja mi nie przeszkadza bo ja czytam w myslach, i jesli zechce jakiegos misia to szybko dotre do jego najskrytszych mysli :) no ale jak was wykorzysta manipulant to wspolczuje chociaz w sumie nie,najwieksze manipulantki to chyba baby,gaceci chca seksu jak kochaja nie kochają, to jasne,a baba chce dzieci i kasy, milej szarpaminki, a milosc jest piekna :)

Gość gość
17 24 dzieki za glos wsparcia

Gość gość
gluptas

Gość gość
Widzicie dziewczęta, dlatego nie warto chodzić do łóżka z ledwo poznanymi facetami bo może się okazać, że zamiast wyrwać 'samca alfa' wyrwałyście faceta po kursie uwodzenia :P

Gość gość
Jeśli chcesz wiedzieć jak uwieść mężczyznę, jak mu zaimponować, jakie są jego słabe punkty, czy jest szansa, że będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
W*********j z ta reklama szmaciaro

Gość gość
Internet ma to do siebie że jest wylegarnią glupoty. No i tutaj się to odjebało. No bo stary, o czym ty mówisz. Jakie masowe zaliczanie lasek. Ja zdaje sobie sprawę że uwodzenie wymaga pewnych cech predyspozycji, które możesz wyćwiczyć bardziej lub mniej. Polega to na generowaniu emocji, itp. Ale jak wyglądasz jak kupa gówna to nic tego nie zmieni. Ale ok załóżmy że jesteś ogarnięty i nie brzydki ( chociaż to wątpliwe jeśli siedzisz na kafeterii i próbujesz robić z siebie lowelasa ale ok ) No więc tak. Jesteś nie kulawy xD nie brzydki masz czym zaimponować kobiecie. Drugi warunek jaki musisz spełnić jeśli masowo chcesz zaliczać dupy to miejsce zamiekszania. Sorry ale jak ktoś mieszka w 40 tyś Olkuszu gdzies na pograniczu Śląska i Małopolski gdzie Pies z kulawą nogą nie chce przyjechac. To sorry ale nic nie podziałasz, tam ludzie znają się od małego i niestety ale wyrywanie wśród znajomych raczej jest mało realne. Trzecia sprawa załóżmy że mieszkasz w studenckim mieście jak Wrocław Kraków. To niestety ale w całym tym procesie zaliczania musisz gdzieś zaprosić laskę, czyli mieć własne mieszkanie, coś kupić wino, cokolwiek, jakaś randka, jeśli chcesz hurtowo zaliczać to dwie trzy cztery pięc randek w tygodniu. 5x 30 = 150 zł Nie wiem czy cię na to stać ale ok Dalej, idźmy dalej, Jesteśmy w Polsce nie w hiszpani na wakacjach gdzie cała europa się zjeżdża i sie na siłe bawi, tylko w Polsce kraju zimnym, mało towarzyskim. Jaka laska da ci się poderwać na przystanku przy - 2 stopniach gdy pada deszcz a ona jest spóźniona do pracy No jaka? Stary nie bujaj w obłokach. Owszem możliwe jest podyrwanie kobiet ale nie wiem pisanie z nimi ale raczej zaliczanie jest sprawą bardzo cieżką. I napewno nie na tak hurtową skale jak ty to opisujesz

Gość gość
widac ze nie maszp pojecia o czym mowisz w praktyce jest to proste i nie ma znaczenia gdzie mieszkasz, wiadomo ze musisz miec auto i dom, ale to juz daje ci manerw aby sie przemieszczac. No chyba ze mowimy o sytuacji ze meiszkasz z rodzicami i np brak ci kasy na hotel, to wymaga podstawowej samodzielnosci. Ja mam przeciene wyniki, jest bardzo uwiesc laske, tylko ze faceci tego nie robia. Wystarczy dzialac regularnie, tak samo jak latwo jest nauczyc sie matematyki jesli masz dobra metode rozlozysz to w czasie i dzialasz systematycznie np po 2-3h dziennie. Ja tak zrobilem, dzieki temu skonczlem studia, ktorych normalnie bym nie konczyl, sypiam z kobietami z ktorymi normalnie bym nie sypial, to kwestia podejscia

Gość gość
Tak, jasne, a kiedy masz czas na „zwyczajne” życie?:D Ale może Twoja doba ma 72 godziny.

Gość gość
zwyczajne czyli? pracuje 15 godzin w tygodniu, reszta to samorozwoj

Gość gość
No to opisz swój dzień. I nie zapomnij uwzględnić przesiadywania na Kafe, bo chyba teraz nie popychasz żadnej panienki. Pracując 15 godzin tygodniowo nie zarobisz na życie na przyzwoitym poziomie. I nie wciskaj kitu, że jest inaczej.