Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on się normalnie nie odzywa?

Polecane posty

Gość gość

Znamy się ponad rok, ale bardzo rzadko się widywaliśmy. Od około 1.5 mieś. jesteśmy razem, sypiamy ze sobą. Ja mam 22 lata, on 24. Mieszkamy kilkanaście km od siebie. Na początku wciąż pisał na fb, dzwonił. Ostatnio jednak udziela b. lakoniczne odpowiedzi: no, aha, tak, nie. Przykro mi z tego powodu. Zwłaszcza, że ma l4, jest w domu. Nawet, jak wiem, że ma za kilka godzin dzwonić, to i tak mógłby coś napisać będąc online. Zwłaszcza, że nie widzimy się na co dzień. Co jest powodem tak krótkich odpowiedzi? Dodam, że on pisze pierwszy.

Gość gość
pytałaś go o to? może wystarczy po prostu szczera rozmowa z drugą osobą niż lecieć na kafe i pytać innych o co chodzi. wy wiecie najlepiej jacy jesteście.

Gość gość
szybko dostał dvpy, to zrezygnował. Łatwa dziewczyna nigdy nie jest dla faceta tak ważna jak ta, o ktora trzeba dłużej zabiegać.

Gość gość
Nie pytałam- to fakt. Z jednej strony nie chcę pisać, bo nie chcę pokazać, jak bardzo mnie to boli, ale też nie chcę się domyślać. Nie rozumiem takiej zmiany. 14:47 Tak jest, trzeba było czekać rok. A nawet wtedy nie ma gwarancji, że facetowi przestanie zależeć.