Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odebranie papierów ze szkoły

Polecane posty

Gość gość

Cześć, pomocy! Moja dziewczyna skończyła 18 lat i miała ciężką sytuacje w domu (kłótnia z mamą, wyprowadzka, co rozłożyło się na wiele innych czynników +problemy zdrowotne) i odebrała papiery ze szkoły - chciała znaleźć pracę. Jednak wszystko się ułożyło, ustabilizowało, i w domu już jest okej, wróciła do mamy no i sobie fajnie żyją. No i wypadałoby wrócić do tej szkoły jednakże nie było jej w szkole prawie miesiąc. Poszła do sekretariatu i na rozmowę z dyrektorem jednak powiedział jej, że to była jej decyzja a on nie uznaje takiego czegoś, że ktoś odbiera papiery a potem sobie nagle wraca. Chcemy mimo wszystko dalej próbować, żeby dało radę wrócić i mam do was pytanie czy są jakieś konkretne sposoby, żeby dyrektor się ugiął czy coś takiego, no bo prawnie nie ma jakiegoś zakazu przyjmowania uczniów jak odebrali papiery z powrotem.. Co robić? Myślimy o rozmowie mojej dziewczyny wraz z mamą i wychowawcą, który mógłby się za nią wstawić (dziewczyna bardzo dobra uczennica, zawsze sobie świetnie radziła). POMOCY!!!

Gość gość
Wystąp do szkoły na piśmie.