Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiany w prawie pracy na niekorzysc pracownika, slyszalyscie o tym?

Polecane posty

Gość gość
Polacy to wspaniały naród - tylko ludze ku.wy

Gość gość
gość 2018.03.28 I automatycznie masz godziny do wybrania, których możesz nigdy nie wybrać. Premii też większej nie dostaniesz, bo chcą, aby pracownik miał stałą wypłatę. Ten rząd nas wykończy finansowo. Dosłownie. Przecież nie da się narzucić pracodawcy, aby zwiększył podstawę wynagrodzenia, skoro pracodawca chce wydajniejszej pracy. Jak masz premię, którą możesz stracić, to się starasz. Tak jest w fabrykach. Tak samo jeśli chodzi o nadgodziny, bo nadgodziny wynikają z potrzeby zakładu. Ja nie wiem jak można sobie tak w kolano strzelać. Co chwilę ubijają źródełko z kasą w rządowym worze. Im mniejsze zarobki, tym mniej podatków i kasy na te ich 500+ i nagrody.

Gość gość
gość 2018.03.26 Gdyby ludzie notorycznie nie naudyżywali przerw na "łazienkę" (papierosa, telefon, 10 kawę) to nie byłoby problemu. x A skąd rząd to wie? Przyjdź do pierwszej lepszej fabryki, to zobaczysz jak to jest rozwiązane.

Gość gość
.wzór jest w tylko trzeba zobaczyć AUSCHWITZ - BIRKENAU

Gość gość
Mnie najbardziej martwi tak znaczące ograniczenie umów cywilnoprawnych oraz telepracy do jednego dnia w tygodniu. Dla mnie to jak nakaz życia w biedzie i przymus rezygnacji z życia zawodowego na rzecz siedzenia w domu z dziećmi, co do tej pory dało się nieźle pogodzić.

Gość gość
U mnie w firmie dostaje urlop bo ktoś przychodzi za mnie na nadgodziny a ja potem przychodzę za niego, kręci się to bo nadgodziny lepiej płatne ale jak będą do wybrania to wszyscy będą się bronić by iść, no bo kiedy to wybrać? Urlopy będą przepadać lub styczeń marzec październik i listopad. Dramatycznie wzrośnie liczba L4

Gość gość
Czas najwyższy wziąć sie za opie/rdalaczy i kombinatorki. Kto płaci za te wasze L4? Wychodzi na to że ja! ZŁODZIEJKI!~!!

Gość gość
batem,batem.za ryja i do roboty.To weź się sam, buraki!!!