Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc. Jak używać laktatora w celu pobudzania laktacji

Polecane posty

Gość gość

Mam mało pokarmu, syn 4mc gdy mleko słabo leci drze się w niebo głosy, każde przystawianie wygląda jak koszmar, mleko leci po kilku minutach i wtedy chwilę spokojnie je i znów darcie, po każdym takim karmieniu siadam i odciągami laktatorem oczywiście nic nie leci ale mam nadzieję że uda się choć trochę zwiększyć ilość pokarmu i tu moje pytanie na jakiej mocy laktatora odciągać? Mój ma trzy stopnie i będąc po karmieniu włączałam najwyższą moc i nie wiem czy nie popełniam błędu. Proszę o jakieś sugestie doświadczonych mam.

Gość gość
Mi zalecali stosować po 15 minut na każdą stronę tak, żeby nie bolało (w miarę możliwości). Moc nie ma dużego znaczenia - jeśli największa moc Ci nie przeszkadza przy częstym stosowaniu, to śmiało. Ale, o ile dobrze zrozumiałam, nawet najmniejsza moc coś da. No i oczywiście trzeba dużo pić i dobrze się odżywiać, żeby było z czego to mleko robić.

Gość gość
Dziękuj***ardzo:-)

Gość gość
*Dziękuj******ardzo:-) nie wiem czemu ocenzurowało:-)

Gość gość
Mnie pomagał femaltiker i po każdym karmieniu od razu trzeba przystawiać laktator. To bardzo ważne zeby od razu po karmieniu go przustawiac. Mnie polozna uczyla na przemian siedem minut prawa piers siedem lewa pięć minut prawa pięć lewa trzy minuty prawa trzy lewa. Razem pol godziny laktatora po kazdym karmieniu. Efekt byl calkiem dobry. Zycze wytrwalosci!

Gość gość
sprobuj metody 7 5 3