Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak orgazmu z partnerem

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie głównie do kobiet. Czy to prawda , że niektóre kobiety nigdy nie mają orgazmu podczas seksu z partnerem? Podniecająca strefa nie jest drazniona przez partnera podczas seksu, a dogadzanie sobie ręką w czasie seksu jest niewygodne. Czy też macie takie problemy?

Gość gość
Tak jest już nie każde mają bo orgazm u kobiety nie ma żadnego zastosowania w rozmnażaniu i zachodzi dysfunkcja możesz tylko winić naturę że tak masz

Gość gość
Ja mam tak samo jak ty, zero orgazmu dlatego najbardziej lubię pozycję gdy siedzę na mężu okrakiem ( na jeźdźca) gdyż wtedy aby mieć orgazm jest mi wygodniej stymulować dłonią łechtaczkę . Przyznam że wcześniej dużo się masturbowałam i to chyba jest właśnie przyczyną mojej niemocy.

Gość gość
Właśnie chodzi mi o to , że podczas seksu dogadzanie sobie ręką jest kiepskim pomyslem... Nie dość że niewygodnie to jeszcze zawstydzająco... Dlaczego facetowi dodatkowych bodźców nie potrzeba? To nie fair...

Gość gość
Właśnie nie mogę się zgodzić z drugą odpowiedzia, bo orgazm u kobiety jest jak najbardziej zaprogramowany, dlatego żeby kobieta miała w ogóle ochotę na stosunek i jest to dla niej pewna forma nagrody