Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żal do brata

Polecane posty

Gość gość

Jest bardzo zazdrosny, przed 30-stka, 2 lata starszy. Jestem jego jedyna siostra ale traktuje mnie jak dziecko. Jest zazdrosny o to ze układam sobie życie, ze właśnie wprowadza się do mnie chłopak. Nastawia rodziców przeciwko. Jest zazdrosny, zachowuje się jak dziecko i już mam tego dość. Sam nie umie ułożyć sobie życia tylko skacze z kwiatka na kwiatek a wpieprza się w moje :( jak z nim gadać -_-

Gość gość
Pogadaj z nim sam na sam. Powiedz delikatnie jak Ty widzisz jego zachowanie i powiedz by postarał się to zmienić. Jeżeli to nie pomoże to pogadaj wspólnie z rodzicami.

Gość gość
Może olej sprawę i ciesz się życiem. Nie poruszaj tego, brat zrozumie że nie robi to na tobie wrażenia i znajdzie sobie inne zajęcie. Współczuje, wiem jak to jest gdy nie możesz cieszyć się szczęściem z najbliższymi.

Gość gość
Powiedz stanowczo ze jesteś dorosła i ma się skupić na sobie :)

Gość gość
Ja bym się na niego wkurzyła, zrobiłabym mu awanturę i zrozumiałby ze ma się nie wtrącać

Gość gość
Autorko... ja mam taki problem z siostra. Mieszkałyśmy razem na studiach a później gdy się wyprowadziłam do narzeczonego wielkie pretensje. Ale czy ja mam obowiązek całe życie niańczyć siostrę ? Jest dorosła i musi sobie radzić. Teraz gdy planowanie ślubu idzie pełna para nie mam wsparcia itd. Zero kontaktu bo jest obrażona - zazdrosna Że ona nikogo nie ma a ja układam sobie życie (powiedziała to mamie i mi kiedyś w kłótni)

Gość gość
mam młodszego brata ,mamy swoje rodziny lubi manipulować rodzeństwem, ostatnio wyskoczył do mnie z buzią,żebym zabrała rzecz,którą kupiłam mojej mamie napisałam mu SMS,ze nie życzę sobie żadnej presji i nacisków, i tego nie zrobię od tego momentu kontakt się urwał

Gość gość
Czy były jakieś zbliżenia seksualne miedzy tobą i twoim bratem . Zazwyczaj tak to działa źe brat jest o ciebie zazdrosny .

Gość gość
Gdy byliśmy młodsi to się bawiliśmy troche w seks . Raz nawet był stosunek .