Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lentylek

odchudzanie

Polecane posty

Witajcie temat stary, jak świat :D taka mnie naszła refleksja, że naprawdę cięzko jest nie tyle schudnąć, co utrzymać efekt, więc powoli przestaje mieć nadzieje. Ostatnio zaczęłam się odchudzać, właściwie miałam taką faze, że poćwicze. Robiłam ustawowe 10000 kroków, skalpel, 6 waidera i mel b ręce, wszystko na zmiane no fakt spadłam odrobine z wagi w 2 miesiące. Ogólnie nie jest tak, że mam jakąś dużą nadwagę, jednakże jak ktoś jest wysoki to waga inaczej się rozkłada, w porównaniu z kimś niższym. Szukam ludzi, którzy tak jak ja mają niedoczynność tarczycy. Swoją miałam stwierdzoną w wieku 10 lat. Jak sobie radzicie z róznymi dietami, odchudzaniem, utrzymaniem wagi Zwykle się mysli, że jak ktoś jest tz przy kości, to lubi sobie zjeść. Wtedy wszystko jest proste, wystarczy ruszczyć tyłek, mniej jeść i zaraz na wadze ubędzie. Ja lubie jeść warzywa, owoce, nie słodze, słodycze bardzo rzadko,nie lubię tłustego, jadam największe śniadanie, po 18 już nic, pije wode. Moim największym problemem są skoki wagi, z powietrza :/ odchudzanie okupione jest ogronym wysiłkiem, który i tak zostanie zniweczony 2 razy szybciej. Jasne, ze efekt jojo jest bezwzględny dla każdego, ale raczej jak ktoś natychiast wraca do wysokokalorycznego trybu życia. Ja np nie jadam nic, na czym można tyć. Nic nie jeść też nie mogę. Od zawsze mnie to demotywuje :/

Gość gość
cześć, ja mam zdiagnozowaną niedawno, od listopada ćwiczyłam, pracowałam, walczyłam o siebie i ani grama w doł, poszłam dwa albo trzy tygodnie temu do lekarza, okazało się, że jest niedoczynność, nie wiem czy w kierunku haszimoto, jeszcze nie robiłam przeciwciał, tzn czekam na wyniki, i na usg tarczycy też nic nie widzę ja, ale pójdę do lekarza dopiero jak dostanę przeciwciała.. Generalnie to masakra jest, jestem trochę podłamana, nawet dziewczyny, co chudną na różnych tabletkach, iqacai czy coś to na mnie totalnie nie działa, stoi zupełnie waga :(

Gość MartynaG22
Ja zdecydowałam sie podczas odchudzxania na zastosowanie Slimunox i jak się okaząło było to bardzo dobre rozwiązanie

Gość gość
Tarczyca to nie przeszkoda. Prowadzę program odżywczy przy którym gubi się kilogramy bez efektu jo-jo. W 4 miesiace mogę Ci zagwarantować, że zrzucisz wagę i będziesz się czuła świetnie. Zdrowe nawyki to podstawa i dobrze odżywiony organizm.

Gość Elissska
Ja zaczęłam odchudzanie z wygodną dietą. To dzięki nim nabieram zdrowych nawyków żywieniowych, jem zdrowo i smacznie a przy tym gubię zbędne kilogramy.

u mnie sprawdzila sie wygodnaDieta.Schudlam 10 kg .Jadlam zdrowo i regularnie. Najwazniejsze bylo to ze posiadali certyfikaty zdrowej zywnosci.

Gość gość
Odchudzanie z Slimunox dobiegło końca.Nie mówię że było różowa bo raz było gorzej raz lepiej ale ogólnie udało mi się schudnąć 11kg.Teraz przyszła pora na zakupy ciuchów w nowym rozmiarze bo naprawdę nie mam co na siebie włożyć.

Gość gość
HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Jako jedyni w Tarnowie mamy jeszcze możliwość zapisu na semestr jesienny! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie  Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893

Gość gość
Wprowadziłam tabletki Foreverslim 3 tygodnie temu i jak na razie jestem bardzo, bardzo zadowolona. Przede wszystkim waga spada, ja tracę apetyt, kompletnie nie mam ochoty na rzeczy słodkie. Jak pomyślę o słodkich napojach to mi się niedobrze robi. Mam nadzieję, że zdołam to utrzymać. Im jestem lżejsza, tym lepiej się czuję.

Masz już dość swojego ciała? Za każdym razem jak stajesz przy lustrze, to mówisz, że musisz zmienić swoją sylwetkę? Mam tutaj dla ciebie, jak i każdego świetny sposób i oczywiście sprawdzony na poprawienie sylwetki, tak żeby twoje ciało nie było twoim obciążeniem, tylko czymś, czym możesz się pochwalić i być zadowolony/a z niego! Wszystkie niezbędne informacje znajdziesz tutaj: WWW.IGORTRENERONLINE.PL

Gość gość
Mi powrót do idealnej wagi zajął niecałe trzy miesiące.Ale kurację z Slimunox dokończyłam bo bałam się efektu jo-jo.Druga sprawa jest taka że wcześniej stosowałam różne diety niestety nigdy nie udało mi sie osiągnąć satysfakcjonujących efektów.

Gość gość
Mnie ratują małe nagrody i przyjemności - po np. dwóch tygodniach trzymania diety pozwalam sobie na pizzę, ale dobrej jakości. Zawsze wtedy szukam, nawet jeśli ma to być nagroda i odstępstwo, jedzenia jeśli nie dietetycznego, to przynajmniej pożywnego. Czasem sugeruję się rankingami internetowymi, podobnymi do tego: http://www.wroclaw.alepizza.com/rejon/stare-miasto-dzielnica/ Ludzie potrafią napisać bardzo wiele o danym lokalu i jakości jedzenia...

Gość gość
Dzięki temu że przez całą kurację trzymałam się zaleceń udało mi się na Slimunox schudnąć 14 kg.O efekt jo-jo też nie musiałam się martwić bo miałam pewność żę dam radę utrzymać wagę.

Gość gość
W sumie nie znam osoby która by stosowała Slimunox I której te tabletki nie pomogły choć trochę w pozbyciu się nadwagi.W moim przypadku jest to 10 kg zapewne było by więcej gdybym od samego początku wzięła się za siebie.

Gość gość
Znalazlem artykul dla kobiet po ciazy i tych ktorzy chca duzo schudnac wystarczy sciagnac aplikacje i pograć minute by zobaczyc caly artykuł. link podaje: http://ogurl.co/bmqK

Gość gość
Dzięki Foreverslimowi waga spada z tygodnia na tydzień widzę znaczne zmiany w swoim wyglądzie.Tym razem na diecie nie czuję się zmęczona mam mnóstwo energii dzięki czemu mogę biegać codziennie humor też lepszy nie ma wahań nastroju.Ja jestem bardzo zadowolona z zakupu i skuteczności tych tabletek.

Gość Anna Myrna
Odchudzanie nie jest prostą sprawą, ale żeby w ogóle zacząć, to trzeba posłuchać rad specjalisty, aby widzieć efekty, a nie tylko marnować swój cenny czas. Ja polecam specjalistę w tych sprawach Igora, mi pomógł schudnąć i teraz jestem zadowolona z mojego ciała. To jego strona, tam można się go zapytać o co chcesz. https://www.igortreneronline.pl

Gość gość
Odchudzanie nie jest łatwe ale wystarczy dobra motywacja odrobina dobrej woli.W sumie mi schudnąć w dużej mierze pomogły tabletki Slimunox. Dzięki nim moja dieta przebiegła bez żadnych niemiłych niespodzianek.Schudłam w sposób zdrowy bez efektu jo-jo.

Gość gość
Mnie w odchudzaniu pomaga bardzo catering dietetyczny z https://www.maczfit.pl/, zdecydowanie polecam taki sposób - jest wygodny, pomaga utrzymać dietę i regularnie jeść :) A jedzenie jest przepyszne!

Gość gość
Nie ma co dyskutować Foreverslim to naprawdę tabletki które pozwalają schudnąć i są bezpieczne dla zdrowia.Rzadko można na takie trafić.Bo większośc tabletek nie jest ani zarejestrowana ani nie wiadomo co jest w ich składzie.

Gość gość
Polecam www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060 Profesjonalna pomoc w drodze do wymarzonej sylwetki

Gość gość
Ja już myślałam że nie udam mi się wcale schudnąć bo na prawdę wypróbowałam już wszystko.Ale tak było do momentu do puki nie trafiłam na Foreverslim.Dzięki tym tabletka na prawdę w moim odchudzaniu zmieniło się wiele.I wszystkie te zmiany były pozytywne.W sumie udało mi się schudnąc 15 kg .Dla mnie rewelacja.

Gość gość
Ja na początku nawet nie myślałam że tabletki będą mi w stanie pomóc schudnąc.Ale Foreverslim to takie tabletki które bez problemu radzą sobie ze sporą nadwagą.Trochę pomogłam tym tabletka zmieniając dietę i ruszając tyłek z przed telewizora.W sumie na razie schudłam pare kilogramów ale juz czuje się zupełnie inną osobą.

Gość gość
Szczerze polecam tę dietę http://dieta-luks.pl/44535 ,mi udało się schudnąć na niej 8 kg w ciągu nie całych 2 miesięcy ,efektu jojo nie mialam więc super.Tabletek odchudzających nie polecam,próbowałam i właśnie po nich wystąpił efekt jojo..gdy tylko odstawiłam

Gość MiaS
Mnie pomogła Wygodnadieta. Dzięki nim zaczęłam jeść zdrowo, świeżo i co ważniejsze regularnie. Dieta sama w sobie nie jest ciężka, a posiłki są urozmaicone więc się nie nudzą. Do tego dołożyłam ćwiczenia i efekty są bardzo zadowalające;)

Gość gość
Mnie się udało dużo schudnąć z dietą z cateringu dietetycznego warszawski dzień. dzięki niej zaczęłam w końcu zdrowo się odzywiać, jeść regularne posiłki, a waga zaczęła lecieć w dół.

Gość gość
ja do wyregulowania i ułożenia stałych por posiłków użyłam https://fittspray.com polecam go bo przede wszystkim działa, miałam do czynienia z wieloma suplementami jednak tylko ten okazał się skuteczny Najbardziej zależało mi na zahamowaniu łaknienia a ten preparat radzi sobie z tym doskonale

Gość Annkanaa
U mnie też sprawdziła się opcja cateringu dietetycznego, zamawiam Wygodą Diete i polecam taką opcję bo jest łatwiej zrzucić kilka kg