Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lentylek

odchudzanie

Polecane posty

Gość Justynka87K
Widziałam ich ofertę, nie wiem którą dietę wybrać, którą ty zamawiasz?

Gość gość
Ja korzystałam z diety odchudzającej a później przeszłam na dietę standard .

Gość Annnkanana

Teraz zamawiam dietę bez glutenu, super jest a ja się zdecydowanie rewelacyjnie czuję odkąd odstawiłam te niezdrowe  dla mnie produkty.

Gość gość

z tarczyca nie ma zartow, szybko musisz zdiagnzowac sie dokladnie i zaczac dzialac. gdy ja postanowilam sie odchudzac i zrzucic klika kg znalazlam caering wygodnadieta, maja wiele dieta, mozna to wszystko sobie dopasowac pod swoje wymagania. jedzonko maja smaczne, zawsze na czasi i cenowo bardzo fajnie to wychodzi.

Gość Doti2301

Polecam sprawdzony produkt

Acai Berry Extreme to absolutnie jeden z najlepszych preparatów wspomagających odchudzanie. Produkt zawiera w jednej kapsułce aż 5000 mg jagody acai. Dzięki temu skutecznie wspomaga zrzucanie niepotrzebnych kilogramów.

Preparat jest przeznaczony dla osób, które chcą wspomóc proces odchudzania oraz znaleźć w sobie dodatkowe pokłady energii, która jest niezbędna w trakcie trwania kuracji odchudzającej.

Koszt 150 zł.  Link do strony  http://nplink.net/qPlOpnmR

Gość Doti2301

A na tarczycę polecam Thyrolin,  to innowacyjny suplement diety wspierający zdrowie tarczycy. Bogata formuła produktu obejmująca aż 13 naturalnych składników zaowocowała postaniem unikatowego środka wspomagającego produkcję hormonów tarczycy.

Thyrolin przyspiesza tempo przemiany materii oraz poprawia trawienie. Ponadto zwiększa uczucie sytości, dzięki czemu przyczynia się do redukcji masy ciała. Produkt pomaga także utrzymać prawidłowy poziom cukru i cholesterolu we krwi. Thyrolin to środek działający wielopłaszczyznowo, co sprawia, że doceniają go osoby z niedoczynnością tarczycy, jak również osoby chcące zadbać o zdrowie tego ważnego gruczołu. Koszt 159 zł za opakowanie.

Wejdź na stronę   http://nplink.net/sY9rEoje

Dnia 27.03.2018 o 12:55, lentylek napisał:

Ja np nie jadam nic, na czym można tyć. Nic nie jeść też nie mogę. Od zawsze mnie to demotywuje 😕

Nie ma czegoś takiego jak produkty na których można tyć albo takie których nie można tyć. 

Możesz jeść tylko w Mc Donaldzie i nie przytyjesz. Możesz jeść tylko sałatki, być vege, jeść same BIO produkty i będziesz tyć.

Wszystko zależy od tego ile kalorii przyjmujesz!

Jeśli przez dłuższy czas będziesz utrzymywała deficyt kaloryczny, będziesz tracić na wadze, ale musisz tego pilnować Musisz liczyć kalorie i to przez cały tydzień.

Jeśli Twoje zapotrzebowanie kaloryczne, uwzględniające tryb życia i aktywność wynosi 1800 kcal, to spożywając codziennie 1600 kcal będziesz chudła. Ale np. jeżeli od pn. do pt. będziesz w tym deficycie, czyli zaoszczędzisz 5x 200 kcal a w weekend zjesz dodatkowo pizze, jakieś ciasto, 2 szklanki soku owocowego może sie okazać, że zjadłaś dodatkowo 1100 kcal i w skali całego tygodnia jesteś +100 kcal. Nic nie schudłaś a prowadzać takie odchudzanie bardzo długo i tak powoli będziesz tyła. Do tego zwariujesz, bo będziesz czuła że przez cały tydzień sobie odmawiasz tego i tego, walczysz, a efektu brak. Brak, bo w weekend wszystko tracisz.

Tu chodzi tylko o bilans kaloryczny!

Gość Annnkanana

Mi się udało osiągnąć zamierzone efekty dzięki temu że zaczęłam jadać regularnie i ćwiczyć, bez tego przypuszczam nic by się nie udało, a ja bym się męczyła na kolejnej diecie -cud

Gość Krystyna

Ja też stosowałam Foreverslim i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udąło mi się uzyskac. Po ciąży zostało mi 14 kilogramów. Pozbyłam się tego w 3 miesiace

Gość Annnkanana

Suplementy nie dadzą efektu. Niestety trzeba jeść żeby schudnąć tyle, że jeść zdrowo i pilnować regularności.

Gość Nicollee

Zgadza się suplementy nic nie dadzą, bez diety, czy ćwiczeń efektów nie będzie. A taki catering dietetyczny co myslicie? Ja dużo pracuję i szukam jakieś wygodnej dla mnie opcji

Gość gość

ja odchudzam się z dietetykami z WygodnaDieta, a raczej dzięki nim 🙂

ich diety sprawiły, że straciłam już 5kg, a mam nadzieję że to dopiero początek!

Gość EWA

Kilka miesięcy temu wykupiłam dietę i trening na stronie Fabryki Siły. Serdecznie mogę polecić   Posiłki różnorodne i zbilansowane.

Dieta jest również układana pod osoby cierpiące na cukrzycę czy problemy z tarczycą, dobierana pod twój typ metabolizmu, a co najważniejsze bezpieczna w porównaniu do super diet 1000 kcal

Uważam, że warto spróbować. Jeżeli chcesz zachęcam do skorzystania z linka a dostaniesz nawet 3 miesiące gratis do zakupu planu!   

www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234

Gość Kasia

Ja do dzisiaj się zastanawiam jak to jest możliwe że odchudzanie wspomagane Slimunox jest o wiele bardziej efektywne niż na samej diecie. Dzięki tym tabletką wszytko szło znacznie szybciej.Efekt końcowy był taki że dałam rade schudnąc 13 kg i nie było to jakoś strasznie męczące.